Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Miller Value Partners, Bill Miller,  δεν πτοείται από την πτώση της τιμής του bitcoin. Αναγνωρίζοντας ότι η πτώση των τιμών φαίνεται ακραία όταν συγκρίνεται με το χρηματιστήριο, λέει ότι για τα κρυπτονομίσματα είναι "απλά ρουτίνα".

Ενώ δηλώνει ότι δεν "σχολιάζει τις κανονικές διακυμάνσεις στις τιμές των μετοχών ή των περιουσιακών στοιχείων", ο Miller μιλώντας  στο CNBC αυτή την εβδομάδα είπε:

"Αν μου άρεσε κάτι σε υψηλότερες τιμές, είναι ένα ασφαλές στοίχημα που θα μου αρέσει ακόμη περισσότερο σε χαμηλότερες τιμές."

Και συνέχισε λέγοντας: "Η διόρθωση του bitcoin, αν και θα φαινόταν ακραία εάν συνέβαινε στην αγορά των μετοχών σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, είναι σύμφωνη με τις κινήσεις που έχουμε δει πολλές φορές στο bitcoin."

 Ο Μίλερ εδώ και πολύ καιρό είναι αισιόδοξος για την πορεία του bitcoin ενώ το hedge fund του επενδύει στα κρυπτονομίσματα εδώ και πολλά χρόνια. Τον Απρίλιο, είχε δηλώσει ότι δεν έβλεπε το bitcoin ως φούσκα, δηλώνοντας ότι to εμβληματικό κρυπτονόμισμα βρίσκεται σε πορεία καθιέρωσης.

Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, προέβλεψε ότι κάθε τράπεζα θα έχει έκθεση σε bitcoin. Από τότε, ένας αυξανόμενος αριθμός μεγάλων τραπεζών άρχισαν να προσφέρουν ή σχεδιάζουν να προσφέρουν υπηρεσίες και επενδύσεις bitcoin στους  πελάτες τους, συμπεριλαμβανομένων των Morgan Stanley, Goldman Sachs, DBS, UBS και Citibank.

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.