Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Coinbase, επιτρέπει στους πελάτες της που κατοικούν στις ΗΠΑ, την αγορά κρυπτονομισμάτων πληρώνοντας με PayPal. Εκατομμύρια πελατών της, μπορούν να αγοράσουν καθημερινά κρυπτονομίσματα αξίας έως 25.000 δολαρίων χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό τους στην PayPal.

Τα παραπάνω ανακοινώθηκαν από την Coinbase εχθές, Πέμπτη:

"Τώρα προσφέρουμε σε εκατομμύρια πελατών μας στις ΗΠΑ έναν απλό και γρήγορο τρόπο να αγοράσουν κρυπτονομίσματα στο Coinbase χρησιμοποιώντας τις χρεωστικές τους κάρτες και τους τραπεζικούς λογαριασμούς που είναι συνδεδεμένοι με την PayPal."

Στην συνέχεια σημειώνεται ότι: "Εάν έχετε ήδη λογαριασμό PayPal, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως να κάνετε συναλλαγές στo Coinbase ... δεν χρειάζεται να προσθέσετε τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς ή τις κάρτες σας στo Coinbase."

Επίσης διευκρινίστηκε ότι "echecks και πιστωτικές κάρτες συνδεδεμένες με την Payal δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Coinbase."


 

 

Για να χρησιμοποιήσει PayPal στο Coinbase, ο χρήστης πρέπει να επιλέξει PayPal ως μέθοδο πληρωμής όταν αγοράσει κρυπτονομίσματα. Θα μεταφερθεί σε μια οθόνη εισόδου στον λογαριασμό PayPal και όπως αναφέραμε θα μπορεί να χρησιμοποιήσει μέχρι και 25.000 δολάρια με τον λογαριασμό αυτό.

Πέρα από την PayPal, οι χρήστες μπορούν πάντα να χρησιμοποιούν για να τροφοδοτούν με κεφάλαια τον λογαριασμό τους στο Coinbase χρησιμοποιώντας τον συνδεδεμένο τους τραπεζικό λογαριασμό, χρεωστικές κάρτες ή και το Coinbase USD Wallet.

Σύντομα, μέσα στους επόμενους μήνες, αυτή η δυνατότητα χρήσης του λογαριασμού PayPal για την αγορά κρυπτονομισμάτων από το Coinbase, θα επεκταθεί και σε έλλες χώρες. Ήδη μπορούν να αποσυρθούν χρήματα από το Coinbase μέσω PayPal εκτός από τις ΗΠΑ, στον Καναδά, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η PayPal προσφέρει  και η ίδια την δυνατότητα αγοράς, πώλησης και κατοχής κρυπτονομισμάτων. Επίσης πρόσφατα η επιχείρηση ξεκίνησε την υπηρεσία "checkout with crypto" με την οποία επιτρέπει στους χρήστες της να πληρώνουν με τα κρυπτονομίσματά τους εκατομμύρια εμπόρους. Όμως, στους όρους χρήσης της PayPal αναφέρεται ότι "Δεν μπορείτε να μεταφέρετε τα κρυπτονομίσματά σας σε άλλο πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων." Αυτό ας το έχουμε στα υπ' όψιν μας... Επίσης πολύ πρόσφατα η PayPal ξεκίνησε  μια αντίστοιχη υπηρεσία και στην εφαρμογή Venmo.

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.