Η PayPal ανακοινώνει σήμερα, ότι ανοίγει το δίκτυό της που αποτελείται από εκατομμύρια πωλητές, στους χρήστες κρυπτονομισμάτων, ενσωματώνοντας υπηρεσία πληρωμής με κρυπτονομίσματα.

Ο κορυφαίος παγκόσμιος εκκαθαριστής πληρωμών, θα ανακοινώσει αργότερα, μέσα στην μέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου Reuters, ότι αρχικά, θα επιτρέψει στους πολίτες των ΗΠΑ να χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματά τους στο δίκτυό της.

Πρόκειται για μια κίνηση που θα ταράξει ακόμη περισσότερο τα νερά και θα επιταχύνει την μαζική υιοθέτηση της χρήσης των κρυπτονομισμάτων.

Οι κάτοχοι bitcoin, ether, litecoin, και bitcoin cash θα μπορούν να τα μετατρέπουν σε νόμισμα fiat κατά την διάρκεια της πληρωμής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της PayPal μιλώντας για το θέμα αυτό, είπε:

Είναι η πρώτη φορά που θα μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί κρυπτονομίσματα χωρίς κάποια ιδιαίτερη διαδικασία, όπως γίνεται με τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες στο PayPal wallet.

Με αυτήν την κίνηση, η PayPal γίνεται μια από τις μεγαλύτερες οικονομικές επιχειρήσεις που ανοίγουν πλήρως το δίκτυό τους στους κατόχους και χρήστες κρυπτονομισμάτων και βοηθούν ταυτόχρονα την ευρύτερη αποδοχή και υιοθέτησή τους.

Με αυτά λοιπόν, δίνεται ακόμη μια ώθηση σήμερα στην τιμή του bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων. Η συνέχεια θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.