Υποτίθεται ότι η μέρα που μας πέρασε θα ήταν μια σημαντική μέρα για το dogecoin, αλλά τελικά οι προσδοκίες των φανατικών φίλων και υποστηρικτών του δεν ευοδώθηκαν.

Το έκτο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με βάση την κεφαλαιοποίησή του αντί να ανέβει και άλλο προς το φεγγάρι ...σκόνταψε, με την τιμή του να πέφτει στα 0,29 δολάρια, πολύ πιο κάτω από το υψηλότερο όλων των εποχών του 0,40 δολαρίου που είχε φτάσει το περασμένο σαββατοκύριακο. Την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο η τρέχουσα τιμή του βρίσκεται στο 0,34 του δολαρίου, που αντιπροσωπεύει μια πτώση της τάξης του 20% περίπου για τις τελευταίες 24 ώρες.

Η Doge Day, όπως ανα-βαφτίστηκε τις προηγούμενες μέρες η "εθνική μέρα κάνναβης", δημιουργήθηκε στον χώρο του διαδικτύου από Redditors και Twitterάδες, φανατικούς υποστηρικτές του dogecoin και του χαβαλέ. Αρκετά memes κατέκλυσαν τα κοινωνικά δίκτυα, καλώντας τους απανταχού φίλους του νομίσματος να το στηρίξουν ιδιαίτερα στις 20 Απριλίου.

 

 

Φυσικά δεν έλειψαν και οι επιχειρήσεις που έσπευσαν να εκφράσουν την υποστήριξη και την συμμετοχή του σε αυτήν την αυτοσχέδια μέρα γιορτής, αποσκοπώντας φυσικά στην εύκολη απόσπαση δημοσιότητας εντασσόμενες φαινομενικά στο 'hype' της ημέρας.Από την άλλη μεριά όμως παρέλειψαν να δώσουν το παρών άτομα σαν τον Elon Musk, που στο πολύ κοντινό παρελθόν φρόντισε ώστε τα φώτα να στραφούν στο αγαπημένο νόμισμα των απανταχού χαβαλέδων. Έτσι αποδείχτηκε ότι τελικά η δυναμική που φάνηκε να αποκτά το νόμισμα -που έτσι και αλλιώς φτιάχτηκε ως 'shitcoin' gγια να σατιρίσει τα ...'shitcoins'- όταν δεν τροφοδοτείται συνεχώς από τους διάσημους υποστηρικτές του δείχνει και τις αδυναμίες του.

Οι φανατικοί του dogecoin πολύ πιθανόν να εύχονται να τους ...ξαναθυμηθεί ο 'φίλος' Elon ...διαφορετικά το μέλλον δεν φαίνεται και πολύ ρόδινο.

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.