Το DOGE συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο, και να προκαλεσε ενθουσιαμό μετά την νέα καταπληκτική άνοδο της τιμή του.

Η αλήθεια είναι ότι κάθε μέρα ο χώρος των κρυπτονομισμάτων βγάζει και μια μεγάλη είδηση. Σήμερα την σκυτάλη παίρνει το Dogecoin που εκτοξεύθηκε στα ύψη φτάνοντας η τιμή του στα 0,3 δολάρια και η κεφαλαιοποίησή του που πλέον ξεπερνάει εκείνη που κατέχουν γίγαντες όπως η Motorola και η Delta Airlines, το φέρνει στην όγδοη θέση των κρυπτονομισμάτων.

Το DOGE που μέχρι τις 10 Απριλίου βρισκόταν σε σχετικά ήρεμα νερά και η τιμή του διαπραγματευόταν στα 0,06 δολάρια ξαφνικά παρουσίασε μια έκρηξη που μέσα σε ελάχιστο χρόνο εκτόξευσε την τιμή του στα 0,3 δολάρια.

Το Dogecoin ξεπέρασε εταιρίες κολοσσούς, που έχουν πίσω τους ιστορία δεκαετιών. Αυτή την στιγμή το DOGE βρίσκεται ανάμεσα στα 400 μεγαλύτερα από άποψη κεφαλαιοποίησης στοιχεία, μπροστά από γνωστά ονόματα όπως η Motorola Solutions, η Komatsu, και η Delta Airlines.

Είδαμε να δέχεται μεγάλη ώθηση από προσωπικότητες όπως ο ιδιοκτήτης των Dallas Mavericks, Mark Cuban ο οποίος ενεργοποίησε τις πληρωμές σε DOGE για τα εισιτήρια των αγώνων της ομάδας του, όπως και τα αναμνηστικά της ενώ δεν παρέλειψε να μας γνωστοποιήσει ότι δεν πρόκειται να πουλήσει ποτέ ούτε ένα νόμισμα από όσα μαζέψει.

Τρομερή ώθηση βέβαια δέχτηκε και από τον Elon Musk, οποίος χτες τουίταρε και το παρακάτω χαριτωμένο σκιτσάκι. Πριν λίγο καιρό, είχε γνωστοποιήσει ότι αγόρασε μερικά DOGE για τον γιό του, ενώ είχε προηγουμένως ζητήσει από τους μεγάλους κατόχους dogecoin, να ...απαλλαγούν από αυτά.

Να δούμε που θα πάει και αυτό...

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.