Απ' ότι φαίνεται ο Elon Musk βαράει το ντέφι στο πανηγύρι των κρυπτονομισμάτων και η μαρίδα χορεύει στον ρυθμό που της δίνει. Μια ημέρα αφότου η Tesla ανακοίνωσε ότι αναστέλλει  τις πληρωμές μέσω bitcoin, προβάλλοντας περιβαλλοντικές ανησυχίες, ο Musk στρέφει τώρα την προσοχή του κοινού στο dogecoin.

Την Πέμπτη 13 Μαΐου, ο Elon Musk έγραψε στο Twitter ότι αυτός (και πιθανώς και η Tesla) συνεργάζεται με τους προγραμματιστές του dogecoin για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των συναλλαγών του συστήματος.

Αυτό ήταν αρκετό για την τιμή του σκυλονομίσματος να αυξήσει την αξία του σε μια στιγμή που η αγορά πέφτει, φτάνοντας τη στιγμή που γράφεται το κείμενο στα 0,524 δολάρια, με συνολική κεφαλαιοποίηση μεγαλύτερη των 61,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Τελικά αρκετοί αναρωτιούνται τί να έχει πραγματικά στο βάθος του μυαλού του ο Elon. Το γεγονός ότι κινεί όπως αυτός θέλει τα ηνία του DOGE είναι αδιαμφισβήτητο. Ξαφνικά προέβαλε τις ανησυχίες του για το περιβάλλον και αναρωτιέται κανείς: πριν λίγο καιρό, όταν ξεκινούσε την αποδοχή  από την Tesla, δεν γνώριζε τίποτα για την κουβέντα που γίνεται για την ενεργειακή κατανάλωση του δικτύου του bitcoin;

 

 

Και ας υποθέσουμε ότι τώρα είδε το φως το αληθινό, γιατί συνεχίζει να κρατάει τα bitcoin του και δεν τα ξεφορτώνεται; Μήπως επειδή πολύ σύντομα θα αρχίσει να εξορύσει bitcoin από δικές του "ενργειακά καθαρές" εγκαταστάσεις;

Μήπως τότε θα πουλήσει το παραμύθι της χρήσης "μόνο" καθαρών bitcoin; ...που όλως τυχαίως θα είναι τα ...δικά του bitcoin. Και για να πάμε ακόμα μακρύτερα τις προβλέψεις μας, τα δικά του bitcoin δεν θα είναι απλώς "καθαρά", αλλά θα είναι και "αμερικάνικα" σε σύγκριση με τα "βρώμικα κινέζικα" bitcoin;

Εδώ είμαστε. Κρατήστε αυτά που γράφω, όσο ακραία και αν ακούγονται τώρα ...και θα τα ξαναδούμε όλα αυτά.

Πέρα από αυτά, ο αγαπητός μας κύριος Musk, ζήτησε από τους φίλους του να πουν εάν πρέπει η όχι να ξεκινήσει η Tesla την αποδοχή DOGE (μια και μας τέλειωσε για την ώρα το bitcoin), με τις απαντήσεις να κλίνουν συντριπτικά υπέρ αυτής της αποδοχής.

Το σήριαλ θα έχει πολλά επεισόδια. Stay tuned!

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.