Υλοποιώντας τον σχεδιασμό της για επέκταση των δυνατοτήτων εξόρυξης bitcoin, η Riot Blockchain αγόρασε 42.000 Antiminers S19 από την Bitmain, μια εταιρεία με έδρα το Χονγκ Κονγκ, που κατασκευάζει εξοπλισμό εξόρυξης κρυπτονομισμάτων.

Το ύψος της αγοράς έφτασε τα 138,5 εκατομμύρια δολάρια και αποτελεί μέρος της στρατηγικής της εταιρείας για επέκταση της δυνατότητας εξόρυξης στα 7,7 EH/s μέχρι τα μέσα του 2021. Μιλάμε για μια αύξηση της τάξης του 90%, σε μια εποχή που η συνολική εξορυκτική ισχύς έχει σπάσει κάθε ρεκόρ.

Σύμφωνα με την συμφωνία, η Bitmain, θα παραδίδει 2.000 μονάδες S19 κάθε μήνα, αρχίζοντας τις παραδόσεις τον ερχόμενο Νοέμβριο για να τις ολοκληρώσει τον Οκτώβριο του 2022.

Τον περασμένο Αύγουστο η Riot Blockchain  είχε αγοράσει πάλι από την Bitmain, άλλες 8.000 συσκευές S19 καταβάλλοντας τίμημα 17,7 εκατομμύρια δολάρια. Η τότε συμφωνία που επίσης προέβλεπε την παράδοση 2.000 μονάδων ανά μήνα, ξεπέρασε τους παλαιότερους στόχους τους εταιρείας που είχαν καθοριστεί στην εγκατάσταση 1 EH/s μέχρι το 2021.

 

 

Η επικεφαλής της Διεύθυνσης Πωλήσεων για της Αμερικάνικη Ήπειρο της Bitmain Irene Gao, έγραψε μέσα στην τρελή χαρά:

"Είμαστε ενθουσιασμένοι με την μακρόχρονη συνεργασία μας με την Riot, καθώς συνεχίζει να σταθεροποιεί την ανάπτυξή της ως μια από τις παγκοσμίως προεξάρχουσες εταιρείες στον τομέα της εξόρυξης bitcoin. Με την νέα παραγγελία των Antminer νέας γενιάς της Bitmain, διασφαλίζεται η γρήγορη ανάπτυξη και η μακρόχρονη απόδοση της επένδυσης στις εξορυκτικές της δυνατότητες."

Όταν ολοκληρωθούν τα σχέδια της, η Riot θα διαθέτει 81.150 Antiminers, τα οποία θα παρέχουν απόδοση 33 J/TH (joules ανά terahash) στην εγκατεστημένη εξορυκτική ισχύ της, με το 95% του εξοπλισμού να αποτελείται από Antiminers S19 νέας γενιάς.

H Megan Brooks, COO της Riot Blockchain είπε:

"Με τον διπλασιασμό της σχεδιαζόμενης υπολογιστικής ισχύος, η Riot συνεχίζει να σημειώνει μεγάλη αύξηση στο μερίδιο τόσο της εταιρείας όσο και των Ηνωμένων Πολιτειών στο παγκόσμιο δίκτυο κατακερματισμού" (δηλ. στο σύνολο της εξορυκτικής ισχύος).

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.