Σε συνέντευξή του στο Squawk Box του CNBC, ο David Solomon, Διευθύνων Σύμβουλος της Goldman Sachs, προέβλεψε ότι θα σημειωθούν "μεγάλες εξελίξεις" στον χώρο των ψηφιακών νομισμάτων στα επόμενα χρόνια όταν ρωτήθηκε για το εάν θα ασχοληθεί - για την ακρίβεια εάν θα κάνει lobbying - με τις ερχόμενες ρυθμίσεις που συζητούνται στην Washington:

"Πρόκειται για έναν εξελισσόμενο χώρο... Νομίζω ότι θα υπάρξει μια μεγάλη πρόοδος ως προς το πώς θα εξελιχθεί τα επόμενα χρόνια."

Παρά τα "σημαντικά" εμπόδια που θέτουν οι κανονιστικές ρυθμίσεις, η Goldman Sachs εξερευνά τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσει να υποστηρίξει κρυπτονομίσματα για τους πελάτες της μετά την έκρηξη της ζήτησης για αυτά. Ο David Solomon λέει ότι η τράπεζά του σκέφτεται "με προληπτικό τρόπο" για τα κρυπτονομίσματα.

"Συνεχίζουμε να σκεφτόμαστε για τα ψηφιακά νομίσματα και την ψηφιοποίηση του χρήματος με πολύ προληπτικό τρόπο"

Όπως είχαμε γράψει την 1η Απριλίου, Η Goldman Sachs θα προσφέρει ένα 'πλήρες πακέτο' επενδύσεων στο bitcoin  ακολουθώντας τα βήματα της Morgan Stanley

Η Mary Rich  Αντιπρόεδρος της Goldman Sach και υπεύθυνη για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, λέει ότι οι επενδυτές βλέπουν το κορυφαίο κρυπτονόμισμα σαν αντιστάθμισμα στον πληθωρισμό ή σαν το νέο internet:

"Υπάρχει μια ομάδα πελατών που βλέπουν αυτό το περιουσιακό στοιχείο ως αντιστάθμιση έναντι του πληθωρισμού, και το μακροοικονομικό σκηνικό του περασμένου έτους σίγουρα έχει παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη ομάδα πελατών που αισθάνονται ότι βρίσκονται στην αυγή κατά κάποιον τρόπο ενός νέου Διαδικτύου και αναζητούν τρόπους για να συμμετάσχουν σε αυτόν τον χώρο."

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.