Η Ιαπωνική Ένωση Συναλλαγών Κρυπτονομισμάτων (JVCEA) έχει λάβει εντολή από τον Οργανισμό Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Ιαπωνίας (FSA) για να επιταχύνει τη διαδικασία εισαγωγής κρυπτονομισμάτων σε ιστότοπους συναλλαγών.

Στον απόηχο των ταραγμένων ημερών που γνώρισαν τα κρύπτο, ο Adam Back,  μέσω ενός νήματος στο Twitter, θέλησε να δώσει μερικές συμβουλές προς τους επενδυτές (κυρίως λιανικής) των κρυπτονομισμάτων, ειδικότερα σε σχέση με τη χρήση μόχλευσης στα κεφάλαια που επενδύουν.

Η κεντρική τράπεζα της Σουηδίας ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της δοκιμής της ψηφιακής κορώνας και φέτος, το δεύτερο στάδιο των δοκιμών θα ξεκινήσει σε συνεργασία με εμπορικές τράπεζες.

Η άνοδος των NTF έχει προσελκύσει τη βιομηχανία μόδας - ο δημοφιλής οίκος Gucci σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τα συλλεκτικά της NFT, καθώς και άλλες εταιρείες του κλάδου έχουν παρόμοια σχέδια.

Το πρώτο κύμα της alt season έχει χτυπήσει χαρτοφυλάκια σε όλα τα ανταλλακτήρια και υπάρχουν διψήφιες αποδόσεις από Alts όπως τα XRP, XTZ, BSV, XLM, NEO και VET, μεταξύ άλλων στα κορυφαία 30 κρυπτονομίσματα με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς.

Πολλή κουβέντα γίνεται τελευταία για το bitcoin, το κρυπτονόμισμα που δημιουργήθηκε το 2009 με αξία λίγα σεντς, έφτασε το 2017 στα 16.000 δολάρια και αναρριχήθηκε στα 48.000 δολάρια στις αρχές του χρόνου.

Εγκλωβισμένο το bitcoin σε συνεχή πτώση τις τελευταίες πέντε ημέρες, στο πιο παρατεταμένο καθοδικό σερί από πέρυσι τον Δεκέμβριο. Μία ανάσα από την ξέφρενη πορεία του; Διόρθωση αναμενόμενη ή αλλαγή πλεύσης;

Πρόσφατα η Νορβηγία αναδείχθηκε ως η χώρα με τη μικρότερη κυκλοφορία μετρητών στην οικονομία της και παρολ'αυτά η κεντρική της τράπεζα συμβουλεύει τον κόσμο να μην αρχίσει να χρησιμοποιεί το bitcoin ως εναλλακτική.

Η απεριόριστη εκτύπωση χρήματος από τις κεντρικές τράπεζες και η αναζήτηση καταφυγίων από τους επενδυτές. Η θέση του επικεφαλής της FED για το κρυπτονόμισμα και ένα στατιστικό που μιλά από μόνο του για την τουρκική λίρα.

Ο φόβος που γεννά η πιθανότητα για έναν παγκόσμιο πληθωρισμό εξαιτίας της πανδημίας και του γεγονότος ότι τα παραδοσιακά νομίσματα χάνουν σε αξία (αφού εκδίδονται συνεχώς χωρίς να ανταποκρίνονται σε κάποια αξία) είναι η κινητήριος δύναμη που ωθεί τα κρυπτονομίσματα.

Ασταμάτητο εδώ και 12 χρόνια παρά τον πόλεμο που δέχεται. Από 50 σεντς, πρόσφατα ξεπέρασε τις $50.000. Μπορεί να μπει φρένο στη λειτουργία του; Ποια είναι η πιο σοβαρή απειλή και πόσο μπορούν να δυσκολέψουν οι συναλλαγές.

Μπορεί να φαίνεται εύκολη η επιλογή πλατφόρμας, αλλά δεν είναι, αν ληφθεί υπόψη ο μεγάλος αριθμός τους

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.