Ο διάσημος ανώνυμος αναλυτής και στρατηγικός κρυπτο-αναλυτής, Rekt Capital, ισχυρίζεται ότι το Bitcoin (BTC) πρόκειται να συνεχίσει το ράλι του μετά από μια σταθερή απόδοση τον Ιούνιο.


Σύμφωνα με τον αναλυτή, τα altcoins, τα οποία υστερούν σε απόδοση σε σύγκριση με το Bitcoin, ενδέχεται επίσης να αναμένεται άνοδος.

Το πιθανό σενάριο του Bitcoin συνοπτικά

Ο ανώνυμος αναλυτής και στρατηγικός αναλυτής κρυπτονομισμάτων Rekt Capital  υποστήριξε ότι το κορυφαίο κρυπτονόμισμα Bitcoin, έχοντας ξεπεράσει τον περασμένο μήνα το ψυχολογικά σημαντικό επίπεδο αντίστασης των 30.000 δολαρίων, έχει ακόμη πολλά περιθώρια να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Ο αναλυτής πιστεύει ότι πριν από την επόμενη άνοδό του, το BTC θα μπορούσε να παρουσιάσει μια μικρή υποχώρηση για να δοκιμάσει εκ νέου την αντίσταση που μετέτρεψε σε στήριξη, δηλώνοντας: "Το νέο μηνιαίο κλείσιμο του BTC ήταν ανοδικό. Η BTC εισήλθε σε ένα νέο εύρος τιμών (μαύρο-κόκκινο). Μια βουτιά μέχρι τα 29.250 δολάρια για πλήρη επιβεβαίωση πριν από την επανείσοδο σε αυτό το εύρος (μαύρο) θα ήταν υγιής. Οι πτώσεις προς τα κάτω (μαύρο) δεν θα ήταν ασυνήθιστες. Συνολικά, υπάρχει μια καλή ανοδική κίνηση".

Την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα διαπραγματεύεται κάτω από τα 31.000 δολάρια στα 30.800 δολάρια, σημειώνοντας κάθοδο 0,86% τις τελευταίες 24 ώρες.

 

 

Ίσως ήρθε η ώρα για τα Altcoins να αυξηθούν βραχυπρόθεσμα

Ο Rekt Capital σημείωσε επίσης μεγάλη προσοχή στο διάγραμμα κυριαρχίας του Bitcoin (BTC.D), υποδεικνύοντας ότι ίσως ήρθε η ώρα για τα altcoins να ανέβουν. Σύμφωνα με τον αναλυτή, το διάγραμμα BTC.D φαίνεται έτοιμο για μια διόρθωση, γεγονός που υποδηλώνει ότι τα altcoins, τα οποία βρίσκονται στη σκιά του Bitcoin για λίγο καιρό, θα μπορούσαν να είναι έτοιμα για άνοδο:

Αν η ιστορία επαναληφθεί, η κυριαρχία του BTC θα υποχωρήσει βραχυπρόθεσμα και πολλά altcoins θα κινηθούν ανοδικά. Μετά από αυτό, η κυριαρχία του BTC πιθανότατα θα συνεχίσει την ανοδική του τάση και μπορεί να αυξηθεί ακόμη και στο 58%.

 

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.