Παρότι το bitcoin (BTC) έχει υποχωρήσει από το ψυχολογικό επίπεδο των 30.000 δολαρίων που προσπαθούσε να ξεπεράσει τις τελευταίες εβδομάδες, υπάρχουν μοτίβα στα γραφημάτα της τεχνικής ανάλυσης που υποδηλώνουν ότι όχι μόνο επέρχεται ανοδική τάση, αλλά και ότι είναι πιθανή η άνοδος σε πρωτοφανή επίπεδα τα επόμενα δύο χρόνια.


Συγκεκριμένα, οι δείκτες μηνιαίας συσσώρευσης του κορυφαίου κρυπτονομίσματος «υποδηλώνουν ότι έχουμε αρχίσει να ανεβαίνουμε», όπως αναφέρει σε ανάρτησή του Twitter ο αναλυτής με το ψευδώνυμο Seth.

Ωστόσο, ο Seth υπογραμμίζει ότι απαιτείται υπομονή επειδή:

«Τώρα βρισκόμαστε σε αντίσταση. Ο μηνιαίος 20MA μας δυσκολεύει. Ίσως ακολουθήσει μικρή διόρθωση».

Όπως είχε αναφέρει ο Seth σε προηγούμενη αναρτησή του σε ένα μηνιαίο διάγραμμα με τη ροή χρημάτων, «οι θεσμικοί και οι φάλαινες συσσωρεύουν εδώ όπου η ροή χρημάτων είναι χαμηλή επειδή χρησιμοποιούν αλγόριθμους, ώστε να μην επηρεάζουν τις τιμές κατά την αγορά. Οι πληβείοι της λιανικής θα αγοράσουν στην κορύφωση και ως συνήθως θα δημιουργήσουν εκκροή ρευστότητας, αυξάνοντας την πίεση ανόδου της τιμής» . Αύξηση τιμής!»

Νωρίτερα, ο Seth είχε αναρτήσει άλλο γράφημα υποστηρίζοντας την ανοδική τάση με κάποιες διορθώσεις (υποχωρήσεις) και εκτιμώντας ότι έρχεται ένα «ένδοξο» 2025 με το εύρος της τιμής -στόχου να διαμορφώνεται στα $150.000 – $250.000.

 

 

Ο Seth δεν είναι ο μόνος αναλυτής που είναι bullish για το bitcoin. Όπως προβλέπει ο αναλυτής με το ψευδώνυμο Trader Tardigrade το bitcoin θα «εκτοξευτεί» όταν διασπάσει το εβδομαδιαίο κανάλι Gaussian (δείκτης μακροπρόθεσμης δυναμικής) που αποτυπώνεται στο διάγραμμα.


Αξίζει να σημειωθεί ότι σε δημοσκόπηση του Finbold σε 32 ειδικούς της αγοράς η πλειοψηφία τους εκτιμά ότι το bitcoin θα σημειώσει άνοδο τα επόμενα χρόνια, φτάνοντας δυνητικά τα $99.781 έως το 2025.

 

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.