Τη νέα άνοδο στη τιμή του BTC στο εβδομαδιαίο κλείσιμο συνοδεύουν εικασίες για τα κίνητρα των traders μεγάλων όγκων. Το bitcoin έφτασε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου τα $25.000 για τρίτη φορά λίγο πριν ολοκληρωθεί το εβδομαδιαίο κλείσιμο.

Η ανάλυση προειδοποιεί για τις κινήσεις των «φαλαινών»

Τα στοιχεία από το Cointelegraph Markets Pro και το TradingView έδειξαν ότι το BTC/USD έφτασε τα $25.038 στο Bitstamp.

Οι «ταύροι» συνέχισαν να πιέζουν για την αλλαγή του βασικού επιπέδου αντίστασης σε στήριξη στις συναλλαγές εκτός ωραρίου, γεγονός που σηματοδοτεί το δημιουργία ενός σημαντικού «νέφους» αντίστασης με πολλές μακροπρόθεσμες γραμμές τάσεων.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της εβδομάδας, η ένταση ήταν μεγάλη όπως παραδέχθηκε ο trader Josh Rager με ανάρτησή του στο Twitter.

«Μπορούμε να εμπιστευτούμε τη σημερινή κίνηση των τιμών (Κυριακή) μόνο ως καθημερινό κλείσιμο και να ελπίζουμε ότι θα παραμείνει στο τρέχον εύρος».

Αναλύοντας τη δραστηριότητα στο βιβλίο παραγγελιών του Binance, οι αναλυτές του Material Indicators προειδοποίησαν ότι οι παίκτες μεγάλου όγκου εξακολουθούσαν να καθοδηγούν την spot τιμή μετακινώντας τα επίπεδα προσφοράς και ζήτησης.

«#FireCharts 2.0 (beta) δείχνει ότι "αυτοί" μόλις άνοιξαν τον δρόμο για τα $25.200 αλλά επίσης τράβηξαν το περιβόητο τείχος προσφορών και το μείωσαν στα ~$23.450»

Σε προηγούμενη ανάρτησή τους ανέφεραν «Ο περιβόητος τοίχος αγοράς BTC μετακινήθηκε ΞΑΝΑ!»

«Φαίνεται ότι προσπαθούν να ωθήσουν την τιμή στο δικό τους εύρος ζήτησης. Εάν μπορούν να προσελκύσουν αρκετούς αγοραστές για να καθαρίσουν τα $25.000, υπάρχει μικρή αντίσταση στα $26.000 και ακόμη μικρότερη στα $30.000. Άγνωστο το πόσο θα μπορούν να το κάνουν αυτό. Χαρούμενοι που συμμετέχουμε».

 

 

Η σύγκριση με το 2017 υποδηλώνει «μεγάλη κίνηση» την τρέχουσα εβδομάδα

Συγκρίνοντας την τρέχουσα συμπεριφορά των τιμών με τον προηγούμενο τετραετή κύκλο, η εταιρεία ανάλυσης Decentrader υποστήριξε ότι στην πραγματικότητα, όλα εξελίσσονται σύμφωνα με τους ιστορικούς κανόνες.

«Η πρόσφατη μετακίνηση από τα $17.000 στα $23.000 ταιριάζει με την κίνηση κοντά στο επίπεδο των 1000 ημερών του 2017», ανέφερε στο Twitter μαζί με ένα επεξηγηματικό γράφημα.

«Η τιμή κινήθηκε ελαφρώς υψηλότερα για 30 ημέρες και στη συνέχεια πραγματοποίησε άλλη μια μεγάλη κίνηση ίσου περίπου μεγέθους. Εάν το bitcoin συνεχίσει να «αντιγράφει» το 2017, θα μπορούσαμε να περιμένουμε μια μεγάλη κίνηση αυτή την εβδομάδα.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Decentrader, Filbfilb, ανέφερε σε ανάρτησή του ότι «ο στόχος είναι τα $180.000» και πρόσθεσε ότι «θα επανέλθω με την αιτιολόγηση αλλά αυτή είναι η ουσία».

 

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.