Η Kraken έχει «παγώσει» τους λογαριασμούς του ομίλου FTX, της Alameda Research και των στελεχών τους, ενώ ανακοίνωσε ότι οι λογαριασμοί των άλλων πελατών της δεν επηρεάζονται και «τα αποθεματικά του είναι ακέραια».

 

Το ανταλλακτήριο Kraken έχει παγώσει τους λογαριασμούς που ανήκουν στον Όμιλο FTX, την Alameda Research και τα στελέχη τους μετά την κατάθεση της αίτησης για την υπαγωγή τους στον πτωχευτικό νόμο (Κεφάλαιο 11).

«Η Kraken έχει επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές σχετικά με λίγους λογαριασμούς που ανήκουν στον χρεοκοπημένο Όμιλο FTX, την Alameda Research και τα στελέχη τους», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που εδρεύει στις ΗΠΑ, προσθέτοντας: «Αυτοί οι λογαριασμοί έχουν παγώσει για να προστατευτούν οι πιστωτές τους».

 

 

Όπως αναφέρει το ανταλλακτήριο στην ανάρτησή του «οι λογαριασμοί των άλλων πελατών του δεν επηρεάζονται» και «τα αποθεματικά του παραμένουν ακέραια».

Η ενημέρωση από την Kraken γίνεται μετά την αίτηση της FTX και της συνδεόμενης με αυτήν εταιρείας Alameda για την υπαγωγή τους στον πτωχευτικό κώδικα των ΗΠΑ (Κεφάλαιο 11) την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου. Η FTX πριν τη χρεοκοπία της φέρεται να είχε προσεγγίσει την Kraken για μια πιθανή συμφωνία διάσωσης, ενώ η τελευταία σε προηγούμενη ενημέρωσή της είχε αναφέρει ότι δεν έχει έκθεση στην Alameda Research αλλά διακρατεί περίπου 9.000 FTT tokens.

 

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.