Ο Robert Kiyosaki, συγγραφέας του best seller «Rich Dad Poor Dad» και δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας συμβουλεύει τους επενδυτές να επωφεληθούν από την τρέχουσα πολιτική της Fed ώστε να αγοράσουν χρυσό, ασήμι και bitcoin.

 

Ο Robert Kiyosaki, σε τηλεοπτική του συνέντευξη δήλωσε ότι καθώς η Ομοσπονδιακή Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ (Fed) είναι έτοιμη να αυξήσει τα επιτόκια κατά 75 μονάδες βάσης για τέταρτη διαδοχική φορά είναι μια καλή στιγμή για να αγοράσουν οι επενδυτές πολύτιμα μέταλλα και bitcoin.

«ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΓΟΡΑΣ: εάν η FED συνεχίσει να αυξάνει τα επιτόκια το αμερικανικό δολάριο θα ενισχυθεί ρίχνοντας τις τιμές του χρυσού, του ασημιού και του bitcoin. ΑΓΟΡΑΣΤΕ περισσότερα. Όταν η FED αρχίσει να ρίχνει τα επιτόκια όπως έκανε μόλις η Αγγλία, θα χαμογελάτε ενώ άλλοι κλαίνε. Να είστε καλά»

Σύμφωνα με τον Kiyosaki, η ενίσχυση του αμερικανικού δολαρίου βάζει φρένο στην τιμή των πολύτιμων μετάλλων και όπως υποστηρίζει αυτό δεν θα συνεχιστεί επ' αόριστον. Κάποια στιγμή το δολάριο θα αρχίσει να πέφτει και θα ανέβει η τιμή των μετάλλων.

Υπογραμμίζει το τι συνέβη πρόσφατα με τη στερλίνα, όπου η βουτιά της τιμής της σε συνδυασμό με την αναταραχή στην αγορά ομολόγων, ανάγκασαν την Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας να παρέμβει και να αλλάξει στάση επιστρέφοντας και πάλι στην πολιτική της ποσοτικής χαλάρωσης. Ο Kiyosaki πιστεύει ότι το ίδιο θα συμβεί και με το δολάριο.

 

 

«Θα ακολουθήσει το αμερικανικό δολάριο τη λίρα Αγγλίας; Πιστεύω πως ναι. Πιστεύω ότι το αμερικανικό δολάριο θα καταρρεύσει μέχρι τον Ιανουάριο του 2023, μετά τη μεταστροφή της Fed. Για να επωφεληθώ από την πτώση του αμερικανικού δολαρίου, αγόρασα αρκετό ασήμι (Buffalo rounds). Το ασήμι είναι ευκαιρία. Δεν θα γίνω θύμα της F*CKed FED. Να είστε καλά.»

Όπως είπε μάλιστα ο επιχειρηματίας δεν μπορεί να βρει άλλο χρυσό ή ασήμι στον έμπορο με τον οποίο συνεργάζεται.

Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής επεσήμανε στους ακολούθους του ότι η αναλογία χρυσός: ασήμι ήταν στο 47:1 τον 20ό αιώνα και ότι πλέον βρίσκεται στο 83:1 και τους πρότεινε να αγοράσουν ασήμι και να μελετήσουν το βιβλίο του για να γίνουν πλούσιοι.

 

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.