Οι όγκοι συναλλαγών στα ανταλλακτήρια με παραστατικό χρήμα (Fiat) μειώθηκαν κατά -3% τον Σεπτέμβριο σε σύγκριση με τον Αύγουστο και αυτός ήταν ο πέμπτος διαδοχικός μήνας που υποχωρούν όπως φαίνεται στο διάγραμμα της Τhe Block.


Στα ανταλλακτήρια που παρέχουν δυνατότητα συναλλαγών με παραστατικό χρήμα, το FTX σημείωσε τον μεγαλύτερο όγκο τον Σεπτέμβριο με 24,6% και ακολουθεί το Coinbase με 22,7% και το Upbit με 13%.

 

 

Συνολικά τα ανταλλακτήρια κατέγραψαν συναλλαγές με παραστατικό χρήμα ύψους $210,6 δισ. τον Σεπτέμβριο, έναντι $219 δισ. τον Αύγουστο με τη μείωση να διαμορφώνεται στο -3,8%. Ωστόσο η μεγαλύτερη μείωση είχε καταγραφεί τον Ιούνιο όταν οι συναλλαγές με παραστατικό χρήμα στα ανταλλακτήρια ήταν κατά 20% χαμηλότερες από εκείνες του Μαΐου.

Η μείωση του όγκου συναλλαγών και η γενικότερη υποχώρηση στην αγορά κρυπτονομισμάτων οδήγησε πολλές από αυτές τις εταιρείες να προχωρήσουν σε απολύσεις τους τελευταίους μήνες. Τον Ιούνιο, η Coinbase απέλυσε το 18% του εργατικού της δυναμικού και τον επόμενο μήνα, η Gemini μείωσε το προσωπικό της κατά 68 άτομα.

 

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.