Σημαντικές ρευστοποιήσεις σε BTC ανέφερε σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος Colin Wu, σύμφωνα με τον οποίο, διεύθυνση που είχε παραμείνει αδρανής για πάνω από εννέα χρόνια ρευστοποιήσε το σύνολο των 5.001,51 BTC που διέθετε.

Από τη συναλλαγή που πραγματοποιήθηκε στις 28 Αυγούστου  προέκυψαν κέρδη άνω των 96 εκατ. δολαρίων, ενώ άλλες τρεις διευθύνσεις με την ίδια προέλευση και κατοχή 5.000 BTC οι δύο και 6.071 BTC η τρίτη δεν έχουν παρουσιάσει κάποιο δραστηριότητα προς το παρόν.

Το bitcoin αλλάζει χέρια

Όπως υποστηρίζει ο Wu άλλη μία διεύθυνση που κατείχε 5.000 BTC ολοκλήρωσε τη μεταφορά των τοποθετήσεων της στις 30 Αυγούστου με κέρδη περίπου 100 εκατ. δολαρίων και πολλαπλές συναλλαγές των 148 BTC.

Από την άλλη πλευρά ο αναλυτής Ali Martinez εξετάζει τις μεταβολές ιδιοκτησίας υποστηρίζοντας ότι μειώθηκε κατά 5,83% ο αριθμός των διευθύνσεων με κατοχή 10.000 BTC ή περισσότερα, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Ο Martinez αναφέρθηκε επίσης στις αλλαγές στην κατοχή BTC των εξορυκτών (miners), υποστηρίζοντας ότι ακόμα δεν εμφανίζονται σημάδια συσσώρευσης.

Τα αποθέματα των εξορυκτών bitcoin την περασμένη εβδομάδα κυμαίνονταν γύρω στα 1,85 εκατ. BTC και όπως φαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα τα προηγούμενα υψηλά άνω αυτού του επιπέδου δεν αναμένεται να προσεγγιστούν σύντομα.

Τα παραπάνω συνιστούν μια ιδιαίτερα πτωτική ένδειξη για την κοινότητα του bitcoin.

 

 

Παρά την τελευταία πτώση κάτω από τα 20.000 δολάρια, οι κάτοχοι bitcoin κατέγραψαν στις 30 Αυγούστου ένα σπάνιο επίτευγμα καθώς όπως αναφέρει η Glassnode, ο αριθμός των διευθύνσεων με κέρδος (7d MA) προσέγγισε το χαμηλό ενός μήνα και διαμορφώθηκε στις 24.064.074.

Οι συνθήκες στην αγορά παραμένουν ευμετάβλητες παρά την τελευταία ανάκαμψη της τιμής που σημείωσε άνοδο κατά 3% το τελευταίο 24ωρο ωθώντας το κρυπτονόμισμα στην περιοχή 20.300 δολαρίων.

 

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.