Την προειδοποίηση ότι το πρόσφατο sell-off στο χρηματιστήριο υποδηλώνει επικείμενη διόρθωση για το bitcoin (BTC) και το ethereum (ETH) απήυθυνε στους 106.800 ακολούθους του στο Twitter ο αναλυτής Justin Bennett.

 

Όπως αναφέρει ο αναλυτής:

«Το sell-off της Παρασκευής στις μετοχές είναι κάτι περισσότερο από απλά μια κακή μέρα. Επιβεβαιώνει το τεράστιο fakeout, που πιθανότατα θα ενεργοποιήσει περαιτέρω πτώση χαμηλότερα. Όπως έχω πει από τον Μάιο, το προ-COVID υψηλό των 3.400 μονάδων είναι πρωταρχικός στόχος. Εάν αυτό συμβεί, σημαίνει -16% για τον S&P 500 ή περίπου -30%,-40% για το BTC».

 

 

Προς το παρόν, το bitcoin διαπραγματεύεται στην περιοχή των $18.830 και μια απομείωσή του κατά 40% θα το προσγείωνε στα $12.000.

Όπως αναφέρει ο Bennett το BTC κινδυνεύει να διασπάσει καθοδικά τη διαγώνια στήριξη που έχει από το 2015.

«Το BTC δοκιμάζει για άλλη μια φορά τη γραμμή τάσης του 2015. Όποιος σας λέει ότι αυτό είναι ένδειξη υγείας είναι είτε ανίδεος είτε ψεύδεται. Παρατηρήστε τα «φυτίλια» στα δύο χαμηλότερα «κεριά» στο διάγραμμα του 2015 και του 2020. Δείχνουν ισχυρή ζήτηση, ενώ τώρα βλέπουμε το ακριβώς αντίθετο».

Όσον αφορά το ethereum, ο Bennett υπογραμμίζει ότι σχηματίζει μια κορυφή «κεφαλιού και ώμων» στο τετράωρο διάγραμμα με τον στόχο στην πτώση να βρίσκεται στα $1.000.

«Ο δεξιός "ώμος" αυτού του πιθανού "κεφαλιού και ώμων" του ETH αρχίζει να σχηματοποιείται και θα επιβεβαιωθεί κάτω από τα $1.500».

 

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.