Ο αναλυτής κρυπτονομισμάτων Michaël van de Poppe δηλώνει ότι το bitcoin (BTC) πλησιάζει στο τελικό επίπεδο στήριξης πριν μια ενδεχόμενη πτώση κάτω από τα 30.000 δολάρια.


Ο Van de Poppe λέει στους 165.000 συνδρομητές του στο YouTube ότι η τιμή του μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος θα μπορούσε να υποχωρήσει περαιτέρω εάν πέσει κάτω από τα 38.000 δολάρια.

«Ονομάζω τα 38.000 δολάρια ως το τελικό επίπεδο στήριξης. Αν χάσουμε αυτό το επίπεδο, θα ενεργοποιηθούν μακροπρόθεσμες στηρίξεις και η τιμή θα αρχίσει να πέφτει ακόμα περισσότερο. Τότε πιθανότατα θα βρεθούμε σε χαμηλά προς τα 32.000 δολάρια ή ακόμα και τα 29.000 δολάρια και το χρονικό πλαίσιο για μια ανοδική απόκλιση θα μεγαλώσει ενώ θα έχουμε πτωτική πορεία. Αυτή τη στιγμή επανερχόμαστε στη σειρά. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με αυτό το τελικό επίπεδο στήριξης προτού δοκιμαστούν τα παραπάνω χαμηλά.

Εισερχόμενοι σε αυτό το τελικό επίπεδο στήριξης, είναι αναμενόμενη τουλάχιστον μία βραχυπρόθεσμη ανάκαμψη... Μόλις δοκιμάσαμε ξανά ορισμένα επίπεδα. Το πιθανότερο είναι ότι θα δοκιμαστεί ξανά η πράσινη ζώνη και στη συνέχεια θα μπορείτε τουλάχιστον να θέσετε κάποιες long θέσεις, οι οποίες, εάν δοκιμαστούν ξανά τα χαμηλά θα σας αποφέρουν περίπου 8% έως 10% ανάλογα με τη διάρκεια και το βάθος της πραγματικής διόρθωσης».

 

 

Όσον αφορά το πώς η τιμή του αμερικανικού δολαρίου θα μπορούσε να επηρεάσει το bitcoin, ο αναλυτής λέει ότι μια αντιστροφή του δείκτη του αμερικανικού δολαρίου θα μπορούσε να είναι ανοδική για το BTC.

«Την περίοδο από τον Νοέμβριο του 2018 μέχρι τον Μάιο του 2019, το δολάριο κινούνταν πλαγίως και αν θυμάστε τι συνέβη εκείνη την περίοδο, το bitcoin κινήθηκε από τα 3.000 δολάρια έως τα 14.000 δολάρια, οπότε αν δούμε αυτή τη διαφορετική απόκλιση στη συσχέτιση με το δολάριο και αν πέσουμε ξανά σε αυτό το εύρος τιμών, νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό να δούμε μια ισχυρή δυναμική».

Σήμερα Παρασκευή 15 Απριλίου το bitcoin διαπραγματεύεται στα 40.140 δολάρια, ενισχυόμενο κατά 0,89%.

 

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.