Ένας δημοφιλής κρυπτο-αναλυτής, σκιαγραφεί την πορεία για μια ισχυρή άνοδο του bitcoin προς ένα νέο υψηλό όλων των εποχών.


Ο ψευδώνυμος αναλυτής κρυπτονομισμάτων Pentoshi λέει στους 526.300 ακολούθους του του στο Twitter, ότι βλέπει ένα πιθανό σενάριο όπου το bitcoin συνεχίζει να σημειώνει ανοδικά υψηλότερα χαμηλά όρια και πυροδοτεί ένα παραβολικό ράλι στα 72.000 δολάρια.

«Αντίθετα, τώρα προσφέρω μια εναλλακτική. Πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξουμε κατεύθυνση και να κατευθυνθούμε προς την επιλογή δύο».

Το Bitcoin διαπραγματεύεται αυτή τη στιγμή στα 39.233 δολάρια. Ένα ράλι προς τον στόχο του Pentoshi αντιπροσωπεύει ανοδικές δυνατότητες άνω του 83%.

Ο Pentoshi, ο οποίος τους τελευταίους μήνες είχε σταθερά αρνητική πρόβλεψη για την τιμή του bitcoin, τώρα αρχίζει να κλίνει ανοδικά καθώς λέει ότι μπορεί να υπάρξει ανοδική ζήτηση για το BTC τις επόμενες εβδομάδες.

Ο κρυπτο-αναλυτής λέει ότι ένας βασικός καταλύτης για ένα ανοδικό ράλι του bitcoin είναι η πρόθεση του ανταγωνιστή του Ethereum, Terra (LUNA) να αγοράσει BTC αξίας περίπου 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων για να προσθέσει στα αποθεματικά του.

«Το αγόρι μου Do Kwon πρόκειται να προσθέσει BTC αξίας 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων στα αποθεματικά του. Υποθέτω, ξεκινώντας από την επόμενη εβδομάδα».

 

 

Ο Do Kwon, ο οποίος είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Terraform Labs, που ανέπτυξε το Terra, δήλωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι η εταιρεία σχεδιάζει να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους κατόχους BTC.

Μια άλλη καταλυτική κίνηση που μπορεί να εκτοξεύσει το BTC σε νέα υψηλά όλων των εποχών, σύμφωνα με τον Pentoshi, είναι το σχέδιο του Ελ Σαλβαδόρ να αγοράσει bitcoin αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων μέσω των ομολόγων του bitcoin.

«Φίλε, τι θα γινόταν αν μια χώρα, για παράδειγμα, αγοράσει εξ ολοκλήρου BTC αξίας 500.000.000 δολαρίων τις επόμενες εβδομάδες και στη συνέχεια χρησιμοποιούσε τα υπόλοιπα για να το εξορύξει από ένα ηφαίστειο και έχει αυτή την πόλη, μια πόλη Bitcoin…»

Τον Φεβρουάριο, ο Samson Mow της Blockstream είπε  στο beINcrypto ότι οι δεσμεύσεις των επενδυτών για τα ομόλογα της χώρας που υποστηρίζονται από Bitcoin είχαν ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια δολάρια.

 

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.