Οι εξορύκτες bitcoin κατά τη διάρκεια του 2021 είδαν να εισέρχονται στα ταμεία τους περισσότερα από 15 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το The Block Research.

Η εκτίμηση αυτή δείχνει μια ετήσια αύξηση 206%, σύμφωνα με την έκθεση Digital Asset Outlook 2022 του The Block Research. Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο υπολογισμός των εσόδων βασίζεται στην παραδοχή ότι οι εταιρείες εξόρυξης πουλάνε τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που εξόρυξαν για να πληρώσουν την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνουν, για την συντήρηση του εξοπλισμού τους και άλλα, ενώ μερικοί εξορύκτες κρατούν μερικά από τα εξορυχθέντα νομίσματά τους.

 

 

Όπως φαίνεται στο παραπάνω διάγραμμα, τα εκτιμώμενα έσοδα εξόρυξης έφτασαν στο ανώτατο επίπεδο τον Μάρτιο, όταν οι εξορύκτες αποκόμισαν περίπου 1,75 δισεκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένων 167 εκατομμυρίων δολαρίων σε χρεώσεις συναλλαγών.

Κατά την διάρκεια ολόκληρης της χρονιάς, τα έσοδα από την εξόρυξη bitcoin ενισχύθηκαν από την άνοδο των τιμών του εμβληματικού κρυπτονομίσματος, το οποίο έφτασε σε υψηλό όλων των εποχών (ΑΤΗ) στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου.

Διαβάστε ολόκληρη η έκθεση Digital Asset Outlook 2022 εδώ.

 

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.