Ο φαλαινο-δείκτης (!)  από την εταιρεία on-chain ανάλυσης Santiment υποδηλώνει ότι η τιμή του bitcoin ίσως επαναλάβει ένα αντίγραφο του ράλι της, που ξεκίνησε στα τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι τις αρχές του Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τη Santiment:

"Ο αριθμός των διευθύνσεων φαλαινών του bitcoin που κατέχουν από 100 έως 1.000 BTC έχει 193 περισσότερες διευθύνσεις σε αυτό το διάσημο κλαμπ, σε σύγκριση με μόλις 10 εβδομάδες πριν".

Πρόκειται για ένα καλό σημάδι, καθώς το πλήθος αυτών των οι διευθύνσεων τείνει να ανεβαίνει παράλληλα με την τιμή του bitcoin. Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η τιμή του bitcoin ξεκίνησε μια ανοδική πορεία από τα χαμηλά των 40.800 δολαρίων στα τέλη Σεπτεμβρίου για να φτάσει στα υψηλότερα επίπεδα όλων των εποχών των 69.000 δολαρίων στις 10 Νοεμβρίου.

Αν και τη στιγμή που γράφεται το κείμενο η τιμή διαπραγμάτευσής του είναι στα 47.052 $, το bitcoin είχε μια ισχυρή χρονιά μέχρι στιγμής, σημειώνοντας άνοδο 153,9% το 2021 σύμφωνα με τα στοιχεία του CoinGecko.

 

 

Η πορεία της τιμής του bitcoin

Το bitcoin μπόρεσε να ανακάμψει στα τέλη Σεπτεμβρίου, μετά από την πτώση των υψηλών κοντά στα 67.000 δολάρια τον περασμένο Μάιο. To bitcoin αυξήθηκε στη συνέχεια στα υψηλά όλων των εποχών διαψεύδοντας όλες τις προβλέψεις ανόδου και προκαλώντας συναισθήματα φόβου στην αγορά.

Το κλίμα της αγοράς παραμένει σε "φόβο" σύμφωνα με τον δείκτη Crypto Fear and Greed, σε σύγκριση με τον περασμένο μήνα που ήταν σε "απληστία".

Ο διάσημος αναλυτής PlanB συνεχίζει να διατηρεί την αισιόδοξη στάση του για την τιμή του Bitcoin λέγοντας "50.000-60.000 $ #bitcoin από τον Μάρτιο, η υπομονή είναι το κλειδί".

Ο δημιουργός του μοντέλου Bitcoin stock-to-flow (S2F) είχε προβλέψει ότι η τιμή του Bitcoin θα μπορούσε να φτάσει τα 100.000 $ μέχρι το τέλος του 2021.

 

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.