Την αποκάλυψη ότι οι ΗΠΑ ήδη εξορύσσουν Bitcoin έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Compass Mining, προσθέτοντας αμέσως μετά το «ίσως».

Ο Whit Gibbs ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "The Best Business Show" και ερωτώμενος από τον παρουσιαστή για τι θα απαιτούνταν για να ξεκινήσουν οι ΗΠΑ εξορύξεις με δεδομένο το γεγονός ότι το Ελ Σαλβαδόρ ήδη εξορύσσει Bitcoin και ενδεχομένως και άλλες μικρές και μη φιλικές χώρες προς τις ΗΠΑ όπως η Βενεζουέλα ακολουθήσουν το παράδειγμά του, απάντησε:

«Οι ΗΠΑ εξορύσσουν ήδη» για να προσθέσει αμέσως «ίσως».

Συνέχισε αναφέροντας ότι υποθετικά

«Μπορεί να υπάρχουν κάπου στα μεσοδυτικά 10 ή 20 megawatts σε λειτουργία. Ίσως. Υποθετικά μιλώντας. Όμως, είναι θέμα εθνικής ασφάλειας».

Στο video που έχει αναρτηθεί στο youtube μπορείτε να ακούσετε την απάντησή του μετά το 21.46

 

 

Στη συνέχεια ο Gibbs προσπαθεί να «στρογγυλέψει» την αποκάλυψή του αναφέροντας ότι «Λοιπόν, οι ΗΠΑ νομίζω ότι βρίσκονται στην κορυφή των εξελίξεων. Είχαμε πολλές συνομιλίες με την κυβέρνηση στην πρωτεύουσα, τις κυβερνήσεις των πολιτειών, για να τους βοηθήσουμε, να τους εκπαιδεύσουμε και αποδείχθηκε ότι είναι πολύ προνοητικοί όσον αφορά την υποστήριξη της εξόρυξης».

Ο CEO της Compass Mining συνόψισε την εκτίμησή του αναφέροντας ότι το «Ελ Σαλβαδόρ αποτελεί παράδειγμα για τις χώρες που δεν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και, ιστορικά, έχουν πληγεί από το σημερινό σύστημα. Πλέον γνωρίζουν ότι το Bitcoin μπορεί να τους δώσει το προβάδισμα στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην πρώτη γραμμή».

 

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.