Η υπηρεσία πληρωμών για κινητές συσκευές Cash App που αναπτύχθηκε από την Square, η οποία χρησιμοποιείται για τη μεταφορά χρημάτων με τη χρήση μιας εφαρμογής για κινητά, υποστηρίζει πλέον πλήρως την αναβάθμιση taproot του bitcoin.

Η υπηρεσία πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου είναι προς το παρόν διαθέσιμη στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά εξακολουθεί να αναφέρει 70 εκατομμύρια ετήσιες συναλλαγές μεταξύ των χρηστών και να δημιουργεί μικτά κέρδη 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η αναβάθμιση taproot τέθηκε σε ισχύ στις 14 Νοεμβρίου 2021, στο μπλοκ 709.632.

 

 

Η ανακοίνωση στον ιστότοπο της εφαρμογής περιγράφει τα πολλαπλά οφέλη που θα βιώσουν οι χρήστες μετά την εφαρμογή της ενημέρωσης. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα είναι η αυξημένη ιδιωτικότητα και οι μειωμένες χρεώσεις συναλλαγών.

Η περίοδος των δύο εβδομάδων επιλέχθηκε ώστε να επιβεβαιωθεί η λειτουργικότητα της ενημερωμένης έκδοσης του νομίσματος. Η ενημέρωση έχει ενεργοποιηθεί για όλους τους πελάτες. Τα πορτοφόλια με δυνατότητα Taproot είναι πλέον διαθέσιμα τόσο για λήψη όσο και για αποστολή bitcoin.

 

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.