Ο Tim Draper υπολογίζει ότι το Bitcoin (BTC) θα διαπραγματεύεται στα 250.000 δολάρια μέχρι τα τέλη του 2022 και πολλές εταιρείες θα το αποδέχονται ως μέθοδο πληρωμής.

Επιπλέον πιστεύει ότι το εμβληματικό κρυπτονόμισμα θα βρίσκεται στον πυρήνα όλων των χρηματοοικονομικών δραστηριοτήτων για τα επόμενα 20 με 30 χρόνια.

Τα παρααπάνω, όπως και πολλά άλλα, τα είπε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος μιλώντας στο CNBC  εκφράζοντας την αισιόδοξη οπτική του για την πορεία του κρυπτονομίσματος παρά την αστάθεια που παρουσιάζει.

Επιπλέον, ο Draper είπε ότι πολλές μεγάλες εταιρείες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα των Microsoft, Starbucks, PayPal, Home Depot και θα υιοθετήσουν το bitcoin ως μέσο πληρωμής:

"Δώστε του ένα με ενάμισι χρόνο και οι μισοί λιανοπωλητές θα είναι στο Opennode  οπότε όλοι θα δέχονται bitcoin"

Ο μεγαλοεπενδυτής σημείωσε το γεγονός ότι μπορούν να υπάρχουν μόνο 21 εκατομμύρια νομίσματα σε κυκλοφορία, και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που θα οδηγήσει σε περαιτέρω άνοδο της τιμής του. Προέβλεψε μάλιστα, ότι το κύριο κρυπτονόμισμα θα μεταβληθεί στο κύριο χρηματοοικονομικό εργαλείο και πως έχει την δυνατότητα να γίνει τόσο κυρίαρχο όσο η Microsoft και η Amazon.Ο Draper είπε ότι είναι και αυτός ένας φανατικός 'HODLer' αν και αρνήθηκε να αποκαλύψει πόσα νομίσματα έχει στην κατοχή του και επίσης εάν κατέχει και άλλα κρυπτονομίσματα πέρα από bitcoin.

Αναφερόμενος στον Elon Musk, είπε ότι πρόκειται για έναν ευφυή άνθρωπο αλλά διαφωνεί με τις απόψεις του για το Dogecoin. Χαρακτηριστικά είπε:

"Πρέπει να υπάρχει κάτι στο Dogecoin γιατί μας κάνει όλους σίγουρα να χαμογελάσουμε ...αλλά δεν υπάρχουν προγραμματιστές που να δουλεύουν σε αυτό"

Ο Draper δεν φαίνεται να έχει αλλάξει την οπτική του για το bitcoin, γιατί την ίδια πρόβλεψη εξέφραζε και στις αρχές του 2020 για την πορεία της τιμής του. Η μόνη διαφορά είναι ότι τότε έβλεπε τα 250.000 δολάρια για τις αρχές του 2023.

Τότε είχε πει μεταξύ άλλων:

"Το bitcoin θα είναι το νόμισμα που θα επιλέγουμε. Τώρα δεν είναι εύκολο να μετακινηθεί αλλά τότε θα είναι. Τότε θα μπορείτε να πείτε: θέλω να πληρώνω τις τράπεζες 2,5% έως 4% κάθε φορά που χρησιμοποιώ την κάρτα μου, ή θέλω ένα νόμισμα χωρίς τριβές, ανοιχτό, παγκόσμιο, διαφανές που δεν συνδέεται με καμία πολιτική δύναμη;"


 
To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.