Παρά το γεγονός της αύξησης της τιμής του bitcoin κατά δυσθεώρητα ποσοστά μέσα σε μια δεκαετία, αυτή εξακολουθεί να είναι ικανή να αυξηθεί τουλάχιστον 10 φορές από το σημείο που βρίσκεται τώρα, δήλωσαν τα δίδυμα αδέλφια Winklevoss.

Μιλώντας στον Anthony Pompliano κατά τη διάρκεια του 2021 Bitcoin conference,  οι Tyler και Cameron Winklevoss σημείωσαν ότι εξακολουθούν να "κυνηγάνε" τα BTC ενώ δεσμεύτηκαν να κρατήσουν όσα κατέχουν τουλάχιστον έως ότου η τιμή του εμβληματικού κρυπτονομίσματος φτάσει στα 500.000 δολάρια. Επίσης αποκάλεσαν το δολάριο των ΗΠΑ ως το "απόλυτο shitcoin".

Οι δίδυμοι αδελφοί Winklevoss συγκαταλέγονται μεταξύ των πιο διάσημων ατόμων που υιοθέτησαν το bitcoin από τα πρώιμα στάδιά του, έχοντας αγοράσει σημαντικά ποσά του νομίσματος το 2012. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι αδελφοί δήλωσαν ότι έκαναν τις πρώτες αγορές τους όταν η τιμή του ψηφιακού νομίσματος βρισκόταν ανάμεσα στα 100 με 130 δολάρια, ένα επίπεδο στο οποίο βρίσκεται "η αξία ορισμένων shitcoins σήμερα".Παρά το γεγονός έκτοτε η αξία το κρυπτονομίσματο αυξήθηκε εντυπωσιακά, όπως άλλωστε και η αποτίμησή των κερδών σε δολάρια, τα αδέλφια δεν σκοπεύουν να διαθέσουν τα μερίδιά τους σύντομα. Στην πραγματικότητα, επέμειναν στον διπλασιασμό των εκτιμήσεων της πρόσφατης διατριβής τους που κατέληγε στο ότι το BTC θα φτάσει τελικά στα 500.000 δολάρια. 

Σε αυτό το σημείο, ωστόσο, πιστεύουν ότι δεν θα είναι απαραίτητο να πουλά κανείς νομίσματα έναντι νομισμάτων fiat, καθώς αντιπροσωπεύουν.

Σημείωσαν ότι το bitcoin είναι επιρρεπές σε μια τέτοια αύξηση επειδή το κρυπτονόμισμα είναι η καλύτερη έκδοση του χρυσού και ότι τελικά θα φτάσει στο πολύτιμο μέταλλο όσον αφορά το όριο κεφαλαιοποίησης της αγοράς του, το οποίο θεωρείται ότι υπερβαίνει τα 10 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Είπαν επίσης ότι πανδημία του COVID-19 και οι ενέργειες των κυβερνήσεων υπήρξαν οι κύριοι λόγοι για τους οποίους η Wall Street και άλλα ιδρύματα μπήκαν στο χώρο του bitcoin. Αποκάλεσαν τo δολάριο των ΗΠΑ ως "το απόλυτο shitcoin" και την Fed ως τον μεγαλύτερο προωθητή του bitcoin.

Επίσης οι αδελφοί Winklevoss τόνισαν τη διαφορά που σημειώνεται μεταξύ του συνεδρίου Bitcoin conference του 2021 με περισσότερους από 10.000 παρευρισκόμενους, και εκείνου του 2013 στο οποίο παρευρίσκονταν "περίπου μερικές δεκάδες άτομα".

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.