Παρά την πτώση κατά 50% από τα υψηλά του Απριλίου, ο Anthony Scaramucci  συνεχίζει να πιστεύει ότι ο ανοδικός κύκλος της τιμής του bitcoin συνεχίζεται.

Ο ανοδικός κύκλος της τιμής του bitcoin τέθηκε σε παύση, δεν σταμάτησε εντελώς και θα συνεχιστεί, δήλωσε ο ιδρυτής της SkyBridge Capital Anthony Scaramucci. Σε νέα συνέντευξη,  ο πρώην Διευθυντής Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, μίλησε για τα πρόσφατα περιβαλλοντικά ζητήματα και χαρακτήρισε το bitcoin ως ένα πλήρως ισχυρό νομισματικό δίκτυο.

Η χθεσινή κατάρρευση της τιμής του bitcoin που έπεσε πάνω από 10.000 δολάρια μέσα σε λίγα λεπτά σόκαρε επενδυτές και σχολιαστές που έσπευσαν να πουν το "κοντό τους και το μακρύ τους" για το θέμα.

Ένας από αυτούς είναι και ο ο ιδρυτής της SkyBridge Capital  Anthony Scaramucci, ο οποίος μιλώντας στο Squawk Box https://twitter.com/SquawkCNBC , επιβεβαίωσε τις τις αισιόδοξες απόψεις του για το εμβληματικό κρυπτονόμισμα και δήλωσε ότι η εντυπωσιακή απόδοσή του το 2021 θα συνεχιστεί.

Ο Scaramucci αναφέρθηκε στην τεράστια μόχλευση της αγοράς, προβλέποντας ότι μακροπρόθεσμα, το bitcoin ανακάμπτει.

 

 

Επίσης αναφέρθηκε στα μηνύματα φόβου, αβεβαιότητας και αμφιβολιών που διατρέχουν τον χώρο των κρυπτονομισμάτων προερχόμενα από κάθε κατεύθυνση, που πυροδοτήθηκαν από τις κινήσεις του αξιότιμου κυρίου Musk.

Στο σημείο αυτό, σχολιάζοντας όσα λέγονται για το αποτύπωμα άνθρακα του bitcoin, ο Scaramucci είπε ότι έρευνα του οργανισμού του επισήμανε ότι ένα σημαντικό ποσό ενέργειας που χρησιμοποιεί το BTC προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές. Σημείωσε επίσης ότι η συνολική εκπομπή άνθρακα του bitcoin είναι 0,13%.

"Έτσι, αν συνδέσετε τα πραγματικά γεγονότα με όσα περιγράφουν οι ισχυρισμοί - δεν ταιριάζουν."

Αναφερόμενος στην Κίνα, όπου επαναβεβαιώθηκε η τήρηση αρνητικής στάσης έναντι του bitcoin πρόσφατα, ο Scaramucci είπε: "Αποδέχομαι το γεγονός ότι η Κίνα δεν μπορεί ποτέ να επιτρέψει τα κρυπτονομίσματα επειδή έχει κλειστό οικονομικό σύστημα."

Ωστόσο, σημείωσε ότι το Facebook, η Google και άλλες κοινωνικές πλατφόρμες συνέχισαν να αυξάνονται σε δημοτικότητα, παρά τα "προβλήματα λογοκρισίας στην Κίνα".

Συμπερασματικά σημείωσε ότι αυτές οι ιστορίες δεν θα ταιριάζουν μακροπρόθεσμα με τις θεμελιώδεις αρχές του bitcoin και πρόσθεσε:

"Απλώς πιστεύουμε ότι το bitcoin είναι ένα πλήρως ισχυρό νομισματικό δίκτυο με περισσότερους από 110 εκατομμύρια χρήστες αυτή τη στιγμή και πιθανώς 1 δισεκατομμύριο χρήστες έως το 2025."

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.