Η πρόβλεψη της τιμής του bitcoin από τον Mark Yusko είναι 250.000 δολάρια ενώ αποκαλεί το dogecoin "άχρηστο."

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Morgan Creek Capital Management, είναι πεπεισμένος ότι η τιμή του bitcoin θα εκτοξευθεί στα 250.000 δολάρια μέσα στα πέντε επόμενα χρόνια. Επίσης πιστεύει ότι πολλοί επενδυτές υποτιμούν και αγνοούν την δυναμική του εμβληματικού κρυπτονομίσματος.

Το bitcoin βλέπει πολλά σκαμπανεβάσματα μετά την κατάκτηση της κορυφής των περίπου 65.000 δολαρίων στα μέσα του περασμένου Απρίλη. Παρά τογεγονός ότι αυτή την περίοδο δεν φαίνεται να καταφέρνει να σπάσει το όριο των 60.000 δολαρίων, ο Mark Yusko επιμένει να βλέπει αισιόδοξα προς το μέλλον.

Σε συνέντευξή του στο CNBC, o Διευθύνων Σύμβουλος της Morgan Creek Capital Management, εκφράζοντας την πρόβλεψή του για άνοδο της τιμής του bitcoin στα 250.000 δολάρια εντός των επόμενων πέντε ετών, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα χαρακτηριστικά του και την σύγκρισή του με τον χρυσό, καθώς και την υποτίμησή του από αρκετούς επενδυτές οι οποίοι αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν την δυναμική του.

"Πρόκειται για ένα δίκτυο, και τα δίκτυα αναπτύσσονται με εκθετικό τρόπο. Πρόκειται για το ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο στην ιστορία με αξία ενός τρισεκατομμυρίου δολαρίων που βρίσκεται πίσω από τα FAANG (Facebook, Amazon, Apple, Netflix και Google), τα οποία χρειάστηκαν 15 με 20 χρόνια για να πάρουν την θέση τους."Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Morgan Creek Capital Management βασίζει την πρόβλεψή του στην συγκριτική σχέση με τον χρυσό. Ο Yusko εξηγεί ότι εφόσον η χρηματική αξία του χρυσού βρίσκεται περίπου στα 4 τρισεκατομμύρια δολάρια, αυτό συνεπάγεται ότι ο ψηφιακός χρυσός θα θα φτάσει σε αυτό το ποσό - ένα σύνολο που μας κάνει250.000 δολάρια ανά νόμισμα:

"Αυτό που αρκετοί δεν συνειδητοποιούν είναι ότι αυτή η τεχνολογική εξέλιξη της υπολογιστικής δύναμης που δεν πάει μακριά. Είναι ένα ισχυρό υπολογιστικό δίκτυο που πρόκειται να γίνει το βασικό πρωτόκολλο για το Διαδίκτυο της αξίας. "

Το bitcoin όμως δεν είναι το μοναδικό κρυπτονόμισμα που είδε την αξία του να αυξάνεται σημαντικά την χρονιά που διανύουμε. Τα περισσότερα από τα υπόλοιπα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία βλέπουν σημαντική άνοδο επίσης. Ο Mark Yusko αναφέρθηκε σε μερικά από τα πιο δημοφιλή, όπως το ethereum (ETH), το litecoin (LTC) και το dogecoin (DOGE).

Αν και αναγνωρίζει την πρόσφατη ανοδική πορεία τους, πιστεύει ότι το bitcoin είναι εκείνο που είναι το πραγματικό χρυσό πρότυπο στην κοινότητα των κρυπτονομισμάτων. Επιπλέον, ο Yusko λέει ότι υπάρχει χώρος επιτυχίας μόνο για μια χούφτα altcoins, αλλά το bitcoin είναι μακράν το κορυφαίο κρυπτονόμισμα και θα παραμείνει ως έχει.

Αντίθετα, μοιράστηκε μια πολύ δυσμενή άποψη για το dogecoin, αποκαλώντας το "άχρηστο":

"Ναι, υπάρχει χώρος για να επιβιώσουν μερικά πρωτόκολλα, αλλά υπάρχουν χιλιάδες νομισμάτων και το DOGE είναι σε αυτήν την κατηγορία που είναι πραγματικά άχρηστα, είναι απλά token που δεν έχουν υποκείμενη αξία ή κάποια περίπτωση χρήσης και τελικά θα εξαφανίζονται."


To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.