Αφού έφτασε τα 3.000 δολάρια πριν από μια εβδομάδα, το ETH προσέθεσε άλλα 1.000 δολάρια στο δρόμο του για το τελευταία ρεκόρ των 4.000 δολαρίων και συνεχίζει.

Λιγότερο από επτά ημέρες μετά την έκρηξη της αξίας του πάνω από τα 3.000 δολάρια, το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα ξεπέρασε τα 4.000 δολάρια. Έτσι, το ETH αυξήθηκε με ρυθμό μεγαλύτερο του 400% από την αρχή του έτους.

Στις 3 Μαΐου το Ethereum ξεπέρασε το τελευταίο ορόσημο των 3.000 δολαρίων. Στις 20 Φεβρουαρίου του 2021, το ETH είχε φτάσει τα 2.000 δολάρια.

Μιλάμε για μια πολύ εντυπωσιακή απόδοση, έχοντας υπόψη ότι το ETH βρισκόταν κάτω από τα 800 δολάρια στις αρχές του 2021.

Παρόλο που έχει αυξηθεί πάνω από 400% από την αρχή του έτους, αρκετοί προβλέπουν ακόμη περισσότερα κέρδη για τη δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα. Ο Mark Cuban, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής και ιδιοκτήτης του Dallas Mavericks, ανέφερε πρόσφατα  τρεις αξιοσημείωτους λόγους για τους οποίους το Ethereum θα μπορούσε να συνεχίσει να την ανοδική του πορεία και να ξεπεράσει το bitcoin.- Το δίκτυο του ethereum είναι σε θέση να επεξεργάζεται περισσότερες συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

- Μία από τις κύριες διαφορές μεταξύ ethereum και bitcoin είναι οι δυνατότητα του πρώτου να υποστηρίζει την ανάπτυξη έξυπνων συμβολαίων. Έτσι μπορεί να στηθεί και να λεθτουργήσει μια πληθώρα εφαρμογών εφαρμογών.

- Η δυναμική της ανάπτυξης στο δίκτυο του ethereum είναι επίσης πολύ σημαντική.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, η κυριαρχία του ETH στην αγορά αυξήθηκε σε υψηλό σημείο 3 ετών στο 19% περίπου, σύμφωνα με το CoinMarketCap.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από την AssetDash,  το ethereum βρίσκεται στα 15 μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία με βάση την συνολική αξία του που βρίσκεται την ώρα αυτή στα 475.955.129.514 δολάρια, ευρισκόμενο πίσω από την JPMorgan Chase & Co και προηγούμενο των Johnson & Johnson και Walmart. δεν την λες και άσχημη θέση στην κατάταξη...

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.