Διάγραμμα που δημοσιεύτηκε από την εταιρεία επεξεργασίας δεδομένων Glassnode, δείχνει ότι οι μακροχρόνιοι κάτοχοι bitcoin, συσσωρεύουν νομίσματα τα οποία μεταφέρονται σε "πορτοφόλια ψυγεία" (cold wallets).

Καθώς το εμβληματικό κρυπτονόμισμα εδραιώνεται, όσοι πίστευαν σε αυτό αλλά και οι νεοφερμένοι υποστηρικτές "αγοράζουν την πτώση".

"Οι μακροπρόθεσμοι κάτοχοι μαζεύουν bitcoin καθώς εδραιώνεται γύρω στα 55.000 δολάρια"

Ο χρήστης του Twitter Dylan-BTCization  μοιράστηκε ένα γράφημα της Glassnode το οποίο δείχνει ότι η ένδειξη Αλλαγής Θέσης των Μακροχρόνιων Κατόχων έχει πρασινίσει μετά από μια μακρά περίοδο παραμονής στα κόκκινα.

Τώρα, που το bitcoin διαπραγματεύεται κοντά στα 55.000 δολάρια αφού έπεσε από την περιοχή των 58.000 δολαρίων, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και άλλοι μακροπρόθεσμοι hodlers αγοράζουν BTC στην πτώση για να μείνουν προσκολλημένοι στον ψηφιακό τους χρυσό.

 

 

Η ροή bitcoin από τους εξορύκτες (miners) βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο του εξαμήνου

Ένα άλλο διάγραμμα από την Glassnode, μας δεiχνει ότι οι εξορύκτες δεν είναι και πολύ πρόθυμοι να αποχωριστούν τα νομίσματά τους, στέλνοντάς τα στα ανταλλακτήρια προς πώληση.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο όγκος της ροής διάθεσης νομισμάτων από τους εξορύκτες, υπολογισμένος με τον κινητό μέσο όρο επτά ημερών, βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο των τελευταίων έξι μηνών και για την ώρα είναι συνολικά στα 46,301 bitcoin συνολικά. Το προηγούμενο χαμηλό εξαμήνου είχε σημειωθεί εχθές 3 Μαϊου, με 46,303 bitcoin.

Όλοι μαζεύουν λοιπόν, BTC και απομένει να δούμε την επίδραση αυτής της συμπεριφοράς στην πορεία των τιμών τις επόμενες ημέρες.

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.