Μια επιχείρηση που κατέχει παγκοσμίως ηγετική θέση στον χώρο των δημοπρασιών και του real estate, η Sotheby's, είναι η πιο πρόσφατη εισαγωγή στο club των εταιρειών που αποδέχονται κρυπτονομίσματα, και για την ακρίβεια bitcoin και ethereum, ως μέσα πληρωμής. Η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει για αυτόν τον σκοπό, τις υπηρεσίες της Coinbase.

H Sotheby's, η οποία ιδρύθηκε το 1744, είναι η εταιρεία που θα πουλήσει για πρώτη φορά στην ιστορία έργο τέχνης για bitcoin σε δημοπρασία. Πρόκειται για το έργο του Banksy "Love is in the Air". Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sotheby's Charles Stewart, σε συνέντευξη στο Squawk Box του CNBC είπε ότι αυτή η απόφαση πάρθηκε λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για ψηφιακά στοιχεία.

 

 

Μιλώντας για το πρώτο έργο τέχνης που θα πουληθεί για κρυπτονομίσματα, ο Stewart είπε:

"Πρόκειται για κάτι που το σκεφτόμαστε εδώ και πολύ καιρό. Τι καλύτερος συνδυασμός από το να παρουσιάσουμε τα κρυπτονομίσματα μαζί με ένα εικονικό πίνακα του Banksy."

Αυτή την περίοδο της ξέφρενης ανόδου της αξίας των κρυπτονομισμάτων, έχει αυξηθεί δραματικά και η ζήτηση πληρωμών με κρυπτονομίσματα, καθώς πολλές μεγάλες, καθιερωμένες εταιρείες, που κατέχουν ηγετική θέση στον χώρο τους όπως οι Tesla, PayPal, TIME magazine και πολλές άλλες, έχουν προσθέσει τις πληρωμές κρυπτονομισμάτων στις διαθέσιμες επιλογές πληρωμών.

Ένα άλλο πεδίο που υποδαυλίζει την αύξηση της ζήτησης αυτών των πληρωμών, είναι η ξέφρενη ζήτηση για NFT. Μια ζήτηση που φέρνει και τους καλλιτέχνες στον χώρο των κρυπτονομισμάτων.

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.