Μετά την έναρξη διαπραγμάτευσης του dogecoin (DOGE) στο eToro , το νόμισμα κατέγραψε νέο υψηλό όλων των εποχών, ενώ απολαμβάνει όλο και περισσότερη υποστήριξη από γνωστές επιχειρήσεις.

Το dogecoin συνεχίζει να συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς μπορεί κανείς να αγοράσει εισιτήρια του MLB με αυτό.

Το meme-νόμισμα που δανείζεται την φιγούρα ενός σκυλιού Shiba Inu έχει δεχτεί την αμέριστη υποστήριξη από πολλές διασημότητες στο άμεσο παρελθόν. Μετά τον Elon Musk που έχει εκφράσει την υποστήριξή του πολλές φορές  πολλοί άλλοι έχουν βυθιστεί στην φρενίτιδα του DOGE, όπως ο Snoop Dogg, o Mark Cuban και η ομάδα του στο NBA μεταξύ άλλων.

Πολλές εταιρείες πλέον το δέχονται ως μέσο πληρωμής, κάτι που σύμφωνα με τον Cuban θα ενισχύσει την υιοθέτησή του σαν κανονικό νόμισμα. Επιπλέον υποστήριξη δέχεται και με την αποδοχή του για πληρωμές από την ομάδα του baseball Oakland Athletics.

Οι υποστηρικτές της, μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια δίνοντας 100 DOGE από τις 3 έως τις 6 Μαϊου.

 

 

Το νόμισμα που αναφέρθηκε σε tweets από τις Snickers και Mars, τώρα αναφέρεται από μια άλλη μεγάλη αμερικάνικη εταιρεία σνακ, την Slim Jim. Η εταιρεία δημοσίευσε εχθές το 'μυστηριώδες' tweet "reject society, become Doge" - "απορρίψτε την κοινωνία, γίνετε doge".

Με την δημοφιλία του DOGE να αυξάνεται ασταμάτητα, η ισραηλινή πλατφόρμα trading, eToro  ενεργοποίησε την δυνατότητα έκθεσης στο dogecoin στους πάνω από 20 εκατομμύρια χρήστες της, ενώ η ίδια σχεδιάζει να εισάγει την μετοχή της στο χρηματιστήριο σύντομα, επικαλούμενη "ισχυρή ζήτηση από τους πελάτες της" για κάτι τέτοιο.

Η άνοδος του dogecoin ξεκίνησε στις αρχές του έτους, όταν η τιμή διαπραγμάτευσής του βρισκόταν στα 0,005 δολάρια! Λίγο το σπρώξιμο, λίγο η πλάκα, λίγο το θετικό κλίμα, λίγο οι προσωπικότητες με την υποστήριξή τους ...όλα μαζί δημιούργησαν ένα τσουνάμι που έσπρωξε και σπρώχνει το DOGE σε δυσθεώρητα (αναλογικά) ύψη.

Από τα μέσα του προηγούμενου μήνα το dogecoin κατέλαβε θέση δίπλα στα 10 κρυπτονομίσματα με την μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση. Πλέον το σκυλονόμισμα σημειώνει μια αύξηση από την αρχή του χρόνου που ξεπερνά το 10.000% και καταλαμβάνει την πέμπτη θέση από άποψη κεφαλαιοποίησης έναντι των άλλων κρυπτονομισμάτων.

Μια κεφαλαιοποίηση που ξεπερνά τα 62 δισεκατομμύρια δολάρια, δηλαδή ξεπερνά  γίγαντες της οικονομίας όπως η BMW, η MetLife,η Honda Motor Co, η Vodafone Group, και πάει λέγοντας...

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.