Στις 30 Απριλίου, η εταιρεία Skew, οι δραστηριότητες της οποίας εστιάζουν στην ανάλυση δεδομένων που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα και τις αγορές τους, ανακοίνωσε  την εξαγορά της από την Coinbase.

Οι αναλύσεις της Skew, αξιοποιούνται από πληθώρα εταιρειών που παρέχουν υπηρεσίες στον κλάδο των κρυπτονομισμάτων, καθώς παρέχουν αξιόπιστα στοιχεία για τα δημοφιλή κρυπτονομίσματα όπως το bitcoin και το ethereum, και οτιδήποτε σχετίζεται με τις αγορές τους.

Η εταιρεία ιδρύθηκε πριν τρία χρόνια από τους Emmanuel Goh και Tim Noat, αποκτώντας πολύ σύντομα μια επιφανή θέση ανάμεσα στους παρόχους παρόμοιων υπηρεσιών. Η ομάδα της Skew λέει ότι αναμένει την σύμπραξη με την Coinbase και πιστεύει ότι αυτή η εξέλιξη θα διευρύνει τους μακρόχρονους στόχους ανάπτυξης της εταιρείας."Η σύμπραξη με την Coinbase αποτελεί μια ασύγκριτη ευκαιρία για τη συνεχή ανάπτυξη της Skew ... Παραμένουμε επικεντρωμένοι στην υποστήριξη των πελατών μας και στη συνεργασία με τους συνεργάτες μας στο οικοσύστημα. Πιστεύουμε ότι η δέσμευσή μας και η προσφορά προς τους πελάτες μας θα ενισχυθούν περαιτέρω μόνο μέσω της συνεργασίας με την Coinbase."

Αυτή η εξαγορά δεν είναι η μοναδική για την Coinbase. Η Coinbase έχει πραγματοποιήσει μια σειρά εξαγορών τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά η εξαγορά της Skew έρχεται αμέσως μετά την πρόσφατη καταχώριση της εταιρείας στο Nasdaq.

Από το 2018, η Coinbase έχει αποκτήσει αρκετές νεοσύστατες εταιρείες, τις Distributed Systems, Blockspring, Routefire, Tagomi και πρόσφατα την Bison Trails, στις 19 Ιανουαρίου 2021.

Η ομάδα που βρίσκεται πίσω από την Skew σημείωσε ότι η εταιρεία είχε ήδη δημιουργήσει μια σχέση με την Coinbase και "έχει δει από πρώτο χέρι την εντυπωσιακή της κουλτούρα".

Πάντως μέχρι στιγμής, δεν έχει αποκαλυφθεί η χρηματική αξία αυτής της εξαγοράς.

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.