Τους τελευταίους μήνες, το dogecoin έλαβε 'ουκ ολίγες φορές' βοήθεια από τον πολυεκατομμυριούχο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Tesla Elon Musk καθώς και από τον μεγαλομέτοχο των Dallas Mavericks, πολυεκατομμυριούχο επίσης Mark Cuban. Κάτι τέτοιο φαίνεται να συνέβη και σήμερα.

Τα δεδομένα δείχνουν ότι στις 06:15 UTC, πέντε λεπτά πριν τουιτάρει ο Musk το σχόλιό του, το dogecoin διαπραγματευόταν στα 0,2592 δολάρια. Δεκαπέντε λεπτά μετά το tweet του Musk, η τιμή του DOGE είχε φτάσει στα 0,3192 δολάρια, κάνοντας άλμα πάνω από 23%μέσα σε 20 μόνο λεπτά.

Η Mira Christanto, Σύμβουλος για την Ασία στην Messari, σχολίασε την επίδραση του Elon Musk στην τιμή του dogecoin:

O φανατικός υποστηρικτής του dogecoin, αναφέρθηκε στο tweet του στην επικείμενη εμφάνισή του, στις 8 Μαϊου, ως καλεσμένος στην μεταμεσονύκτια δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή Saturday Night Live.

Ο Anthony Sassano, ο οποίος είναι Product Marketing Manager στα Set Labs, συνιδρυτής του ETH Hub, και συμπαρουσιαστής στο “Into the Ether” podcast, είπε:

 

 

Εχθές, ο προαναφερόμενος επενδυτής Mark Cuban, μιλώντας για το dogecoin, κατά την διάρκεια συνέντευξης στην δημοφιλέστατη εκπομπή The Ellen DeGeneres Show https://en.wikipedia.org/wiki/The_Ellen_DeGeneres_Show , στην οποία παραδέχθηκε ότι το πράγματι το dogecoin ξεκίνησε σαν πλάκα ...σαν ένας να πούμε κρυπτονομισματικός χαβαλές, τώρα έχει μετατραπεί σε "αληθινό κρυπτονόμισμα".

Εξ' άλλου, η εταιρεία εκκαθάρισης πληρωμών κρυπτονομισμάτων BitPay, ανακοίνωσε χθες ότι η εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτων Tilman Fertitta’s Post Oak Motor Cars,η οποία εδρεύει στο Houston του Texas, και η οποία πουλάει μόνο υπερπολυτελή αυτοκίνητα όπως είναι οι Bugatti και Bentley, πλέον δέχεται dogecoin (DOGE) ως μέθοδο πληρωμής!

Την στιγμή που γράφεται το άρθρο, (1:04ώρα Ελλάδας), το dogecoin διαπραγματεύεται στα 0.32 δολάρια, που μεταφράζεται σε άνοδο 17,38% για τις τελευταίες 24 ώρες και άνοδο περίπου 5832% για το 2021!

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.