Η Βουλή των Αντιπροσώπων της Louisiana ψήφισε ένα νομοσχέδιο που αποδίδει ευχαριστίες στο bitcoin ...για το γεγονός ότι υπάρχει.

Ο νόμος  που ψηφίστηκε από την Βουλή των Αντιπροσώπων της Louisiana, περιλαμβάνει ένα σχόλιο για το bitcoin καθώς και τον θρυλικό δημιουργό του, τον γνωστό σε εμάς με το ψευδώνυμο Satoshi Nakamoto, για την "συμβολή του στην οικονομική ασφάλεια."

Αναφέρεται επίσης, ότι το εμβληματικό κρυπτονόμισμα θα μπορούσε να γίνει το νέο αποθεματικό στοιχείο, αντικαθιστώντας τον χρυσό:

"Το bitcoin, το οποίο θα μπορούσε ενδεχομένως να αντικαταστήσει τον χρυσό ως νομισματικό αποθεματικό, είναι περιορισμένο και πεπερασμένο και επίσης έχουμε μέγιστη χωρητικότητα μονάχα 21 εκατομμύρια bitcoin που επιτρέπεται να παραχθούν."

 

 

Επίσης στο κείμενο του νόμου αναφέρεται ότι το bitcoin είναι το πρώτο αποκεντρωμένο περιουσιακό στοιχείο του 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων, το οποίο προστατεύει τους ανθρώπους από την υποτίμηση παγκοσμίως.

Οι νομοθέτες ενθαρρύνουν την πολιτεία και τις τοπικές κυβερνήσεις να επιλέξουν τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την νέα τεχνολογία.

Ο αμερικάνικος νότος προχωράει με γρήγορα βήματα στον δρόμο της υιοθέτησης του bitcoin, με το Jackson, που πρόκειται για την όγδοη μεγαλύτερη πόλη του Tennessee, να σχεδιάζει την εισαγωγή του bitcoin, στον προϋπολογισμό του.

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.