Το bitcoin βρέθηκε επάνω από τα 60.000 δολάρια για μερικές ημέρες πριν γνωρίσει την σημερινή καταβαράθρωση η οποία ήταν εν μέρει αναμενόμενη, σίγουρα όμως όχι με τέτοια ταχύτητα.

Σε ένα πρόσφατο podcast, ο δημοφιλής αναλυτής δεδομένων on-chain και συνιδρυτής του Hypersheet, Willy Woo μίλησε  για την αξιοσημείωτη αύξηση της τιμής διαπραγμάτευσης αλλά και της δραστηριότητας του bitcoin, καθώς υπήρξε πολύ αυξημένη καθημερινή είσοδος νέων επενδυτών. Αναφέρθηκε ότι σημειώθηκαν αρκετές περιπτώσεις κατά τις οποίες υπήρξαν πολύ υψηλές αυξήσεις συναλλαγών ύψους άνω των 100.000 δολαρίων.

Ο Woo αναφέρθηκε στις ψευδείς ειδήσεις για πωλήσεις ενώ δημοσιοποίησε και στο twitter τα στοιχεία στα οποία αναφέρθηκε:

"Οι αγορές ξεπουλάνε λόγω ψεύτικων στοιχείων που λένε ότι bitcoin αξίας ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων πήγαν στο Gemini. Πρόκειται για την δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό τις τελευταίες 30 ημέρες."

Επίσης ανέλυσε πως καθορίζει την περαιτέρω στάση του στον τρέχοντα κύκλο χρησιμοποιώντας λίγους αξιόπιστους δείκτες για τις προβλέψεις του:

"Μοντέλα που βασίζονται σε κινούμενους μέσους όρους για να παρατηρήσουν την αυξανόμενη 'φυσιολογική τιμή' του bitcoin, βοηθάνε στον προσδιορισμό του βαθμού του κατά πόσο επάνω ή κάτω βρίσκεται από ένα συγκεκριμένο φυσικό εύρος. Αν ανεβαίνει ή κατεβαίνει πολύ γρήγορα, για παράδειγμα, μπορεί μια καλή στρατηγική να είναι να χρησιμοποιήσετε λίγη μόχλευση για να επιστρέψετε σε μια πιο κατάλληλη τιμή."Μιλώντας για τους traders που βγαίνουν από την αγορά λόγω της σχετικά 'υψηλής' τιμής ακόμα και όταν το νόμισμα υποστεί διόρθωση, ο Woo είπε: "Είσαι σίγουρα ανόητος εάν πουλάς στην άνοδο περιμένοντας να αγοράσεις χαμηλότερα."

Επιπλέον πρόσθεσε ότι όσο μεγαλύτερο διάστημα κρατά η ανοδική φάση τόσο ψηλότερα θα είναι και το bitcoin, και προέβλεψε ότι το bitcoin θα πάει πάνω από τα 300.000 δολάρια μέχρι τον τερματισμό της ανοδικής περιόδου αυτού του έτους.

"Βρισκόμαστε στο μέσον της κύριας ανοδικής φάσης, με τιμή στόχο τα 200.000με 300.000 δολάρια"


Ο Woo ανέφερε  ότι η υπηρεσία ανάλυσης των δεδομένων των ενεργών νομισμάτων bitcoin στο blockchain Glassnode, θεωρεί ότι το bitcoin πουλήσουν για να αποκομίσουν κέρδη, προκαλώντας ένα υψηλό του παρόντος κύκλου. Ανεξάρτητα από τον αντίκτυπο της έναρξης διαπραγμάτευσης του ETF της Coinbase πριν λίγες ημέρες στην αγορά, ο αναλυτής δεν βλέπει το bitcoin σε τιμή κάτω από τα 46.600 δολάρια σύντομα. Για την ακρίβεια είπε:

"Τα μοντέλα μου δείχνουν ότι την τιμή των 46.600 δολαρίων δεν πρόκειται να την ξαναδούμε σε αυτόν τον ανοδικό κύκλο."

 


To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.