Η αγορά των κρυπτονομισμάτων κάνει βουτιά της τάξης του 9% για την ώρα με το bitcoin  να βρίσκεται στα 54.600 δολάρια και το ethereum στα 1788 δολάρια.

Συννεφιασμένη Κυριακή λοιπόν, μετά την διασπορά φημών για άσκηση διώξεων από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ εναντίον πολλών οικονομικών οργανισμών για ξέπλυμα χρήματος με χρήση κρυπτονομισμάτων.

Βέβαια για την ώρα μιλάμε φήμες, οι οποίες όμως ήταν αρκετές για να εξανεμίσουν τα κέρδη πολλών εβδομάδων.Εάν εξαιρέσουμε το DOGE έχουμε και λέμε:

Τα altcoins  υψηλής κεφαλαιοποίησης είναι εκείνα που είδαν μεγαλύτερες απώλειες, χάνοντας διψήφιο ποσοστό της αξίας τους τα περισσότερα: Ripple (-22%), Cardano (-17%), Polkadot (-17%), Uniswap (-17%), Litecoin (-21%), Chainlink (-17%), Dogecoin (-15%), Bitcoin Cash (-25%) και η λίστα δεν έχει τελειωμό.

Στα altcoins  χαμηλότερης κεφαλαιοποίησης τα πράγματα είναι χειρότερα: BItcoin SV (-30%) κάνοντας την μεγαλύτερη βουτιά, ακολουθούμενο από το Ethereum Classic (-25%), Verge (-23%), Horizen (-22%), Helium (-22%), Dash (-21%), Ren (-21%), EOS (-20%), Siacoin (-20%), Avalanche (-19%), OMG Network (-18%) και πάει λέγοντας.

Συνολικά η αγορά έχασε πάνω από 360 δισεκατομμύρια δολάρια από χτες, πάντως η πτωτική πορεία φαίνεται να ανακόπτεται για την ώρα...

Σύμφωνα με το bybt.com  τις τελευταίες ώρες είδαμε ρευστοποιήσεις ύψους τουλάχιστον 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με την πλειοψηφία των longs να πηγαίνει στην χωματερή.

Η μεγαλύτερη μοναδική ρευστοποίηση ήταν στο Binance αξίας 68.73 δολαρίων, ενώ οι εντολές ρευστοποίησης στο 24ωρό ήταν συνολικά 1.084.459.

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.