Η αγορά των κρυπτονομισμάτων το τελευταίο 24ωρο βρίσκεται σε φρενήρη κατάσταση. Δισεκατομμύρια δολάρια πλημμυρίζουν τον κρυπτο-χώρο με το bitcoin να φτάνει στα 64.895 δολάρια σημειώνοντας υψηλότερο όλων των εποχών (ATH).

Σε λίγη ώρα ξεκινάει και η άμεση διαπραγμάτευση της μετοχής της Coinbase στο Nasdaq, γεγονός που σίγουρα βοήθησε και αυτό στο ανοδικό κλίμα.

Αυτή τη στιγμή, η συνολική αγορά των κρυπτονομισμάτων αποτιμάται σε περισσότερο από 2,2 τρισεκατομμύρια δολάρια με άνοδο της τάξης του 4% μόνο για σήμερα. Το bitcoin (BTC) έφτασε στο υψηλό των 64.895 δολαρίων και τώρα διαπραγματεύεται περίπου στα 62.850 δολάρια. Το BTC έχει ανέβει περισσότερο από 15% τις τελευταίες επτά ημέρες. Παρά το νέο υψηλότερο όλων των εποχών (ATH), η κυριαρχία του bitcoin (BTC) μεταξύ των 9.215 κρυπτονομισμάτων που υπάρχουν σήμερα είναι μόλις 53% σήμερα.

Το Ethereum (ETH) έχει κατακτήσει ένα κομμάτι από αυτήν την κυριαρχία καθώς το ETH ανταλλάσσεται για 2.380 δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι το ETH κατέχει τώρα το 12,3% της συνολικής κεφαλαιοποίησης της αγοράς. Το ETH σημείωσε άνοδο 7% σήμερα και 21% για την εβδομάδα. Πίσω από το ETH βρίσκεται το BNB, το οποίο διαπραγματεύεται στα 572 δολάρια. Το BNB σημείωσε άνοδο 1,9% σήμερα και ένα επιβλητικό 52% την τελευταία εβδομάδα. Το XRP κατάφερε να διώξει το tether (USDT) από την τέταρτη θέση καθώς διαπραγματεύεται περίπου στα 1,82 δολάρια.

Το Cardano (ADA) διαπραγματεύεται στα 1,46 δολάρια, το polkadot (DOT) στα 42 δολάρια και το litecoin (LTC) κυμαίνεται γύρω στα 272 δολάρια. Το Uniswap (UNI) διαπραγματεύεται επί του παρόντος στα 35 δολάρια με σημερινή αύξηση κατά 1,3%. Την δέκατη θέση στην αγορά κατέχει το DOGE με 0,141 δολάρια και άνοδο στο ααστρονομικό ποσοστό του 86% την Τετάρτη!

 

 

Όπως λέει ο Eric Demuth, ένας εκ των Δευθυνόντων Συμβούλων και ιδρυτής της Bitpanda: "Το bitcoin προχωράει συνέχεια και αυτό γίνεται για πολλούςε λόγους. Είτε πρόκειται για την μεγάλη κάλυψη που του παρέχεται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, είτε για την υιοθέτηση της υποδομής συναλλαγών του bitcoin από τις μεγάλες τράπεζες όπως η JPM ή η Goldman Sachs. Το αποφασιστικό βήμα ήταν πιθανώς οι πρώτες επενδύσεις που πραγματοποιήθηκαν από εταιρείες του S&P 500 ... Το εύρος των ιδιωτών πελατών του bitcoin επεκτείνεται συνεχώς, καθιστώντας το πλέον σημαντικό επενδυτικό στοιχείο για εταιρείες και συνταξιοδοτικά ταμεία. Το ράλι των τελευταίων εβδομάδων οφείλεται εν μέρει στην είσοδο χρημάτων θεσμικών επενδυτών στην αγορά. Και όπως φαίνεται οι απόψεις για το θέμα πολώνονται ανάμεσα σε δύο ακραίες θέσεις: από την μια μεριά είναι εκείνοι που βλέπουν το κρυπτονόμισμα σαν το ιερό δισκοπότηρο και από την άλλη εκείνοι που εξακολουθούν να το βλέπουν σαν κερδοσκοπικό όχημα και προσπαθούν να υποτιμήσουν την αξία του bitcoin με ξεπερασμένους και ψευδείς μύθους."

Το σημερινό εύρος τιμών του bitcoin είχε προβλεφθεί με ακρίβεια από την Pantera

>Η εταιρεία δημοσίευσε επίσης την επιστολή  της εταιρείας προς τους επενδυτές τον Απρίλιο του 2020 που δείχνει την πρόβλεψη της εταιρείας.

Ο Morehead έγραψε σε tweet:

"Φαίνεται εξωφρενικό. Πριν από ένα χρόνο, προβλέψαμε ότι το bitcoin θα έφτανε τα 62.968 δολάρια αυτήν την εβδομάδα. Το έκανε. Αυτό το ράλι του bitcoin μοιάζει ΑΚΡΙΒΩΣ όπως στους προηγούμενους υποδιπλασιαμούς (halvings). Πιθανότατα να φτάσει τα 115.000 δολάρια μέχρι τον Αύγουστο."

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.