Ο δισεκατομμυριούχος Mike Novogratz περιμένει ότι η αγορά του bitcoin θα ξεπεράσει εκείνη του χρυσού καθώς τα μεγάλα ιδρύματα της Wall Street εισήλθαν στον κρυπτο-χώρο.

Μιλώντας με όρους χρηστών bitcoin, οι Ηνωμένες Πολιτείες 'διέβησαν τον Ρουβίκωνα'

Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Mike Novogratz, μιλώντας σε συνέντευξη στο CNBC είπε ότι είναι σοκαρισμένος με τον μέγεθος της υιοθέτησης των κρυπτονομισμάτων τώρα που και οι 'παίκτες' της Wall Street μπαίνουν γερά στο παιχνίδι.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Galaxy Digital πιστεύει ότι το bitcoin έχει μπει σε σταθερή πορεία υπέρβασης της κεφαλαιοποίησης που διαθέτει αυτή τη στιγμή η αγορά του χρυσού όπως είπε στην εκπομπή Squawk Box του CNBC.

Αυτή τη στιγμή η κεφαλαιοποίηση της αγοράς του bitcoin ανέρχεται σε περίπου 1,1 τρισεκατομμύρια δολάρια, ενώ αυτή του χρυσού σε 10,9 τρισεκατομμύρια αντίστοιχα.

Μιλάμε για δεκαπλασιασμό, και δεν εντυπωσιαζόμαστε, εάν λάβουμε υπόψιν τις δηλώσεις που έχουν προηγηθείκαι από άλλους παίκτες και φυσικάεάν δούμε και τα ιστορικά στοιχεία.

Τον περασμένο χρόνο ο Mike Novogratz είχε προβλέψει ότι το bitcoin θα άγγιζε τα 65.000 δολάρια. Μέχρι τώρα έχει πάει στα 60.000 περίπου. Δεν το λες και άσχημο... Μόλις 800% πάνω για τους τελευταίους 12 μήνες.

"Η υιοθέτηση έρχεται ταχύτερα από ότι προέβλεπα. Με σοκάρει η ταχύτητα με την οποία μπαίνει ο κόσμος μέσα στο σύστημα" είπε.

"Όσο περισσότερος κόσμος εμπλέκεται σε αυτόν τον χώρο, τόσο περισσότερες μεγάλες εταιρείες, είτε πρόκειται για την Tesla ή την MicroStrategy ή την Goldman ή την Morgan Stanley και τόσο περισσότεροι πλούσιοι θα μπορούν να πουν: 'ώπα, δεν το θέλουμε άλλο αυτό' ... οι ΗΠΑ έχουν ήδη διαβεί τον Ρουβίκωνα."

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.