Μέσα σε τέσσερις μόλις ημέρες η Grayscale αύξησε το σύνολο των υπό διαχείριση περιουσιακών στοιχείων της κατά τουλάχιστον 3 δισ. δολάρια, προσθέτοντας πέντε νέα καταπιστεύματα (trusts) για token όπως το Chainlink (LINK) και το Basic Attention Token (BAT).

Με αυτήν την κίνηση η Grayscale, πλέον διαθέτει στοιχεία υπό διαχείριση αξίας μεγαλύτερης των 44,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η Grayscale επέκτεινε τα προσφερόμενα προϊόντα της εντάσσοντας πέντε νέα token: Chainlink (LINK), Basic Attention Token (BAT), MANA (Decentraland), Filecoin (FIL), και Livepeer (LPT). Αυτά είναι διαθέσιμα σε πιστοποιημένους επενδυτές.

Ο Michael Sonnenshein, CEO της Grayscale, ανακοινώνοντας τα νέα αναφέρθηκε και στην μαζική είσοδο νέων πιστοποιημένων επενδυτών και πελατών που αναζητούν όλο και περισσότερες διαθέσιμες επενδυτικές επιλογές. Πάντως για την ώρα το Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) διαπραγματεύεται σε τιμή ελαφρά χαμηλότερη από εκείνη του bitcoin.


Καθώς η αξία των υπό διαχείριση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων της Grayscale αυξάνει, παράλληλα μεγαλώνει και η λίστα προσφερόμενων θέσεων εργασίας της εταιρείας που σχετίζονται με δημιουργία και διαχείριση ETF καθώς η εταιρεία σχεδιάζει, όπως πολλές άλλες να προσφέρει και αυτήν την επενδυτική επιλογή στο κοινό.

Όπως έχουμε γράψει, όλες οι μέχρι τώρα αιτήσεις έγκρισης από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) για έκδοση Διαπραγματεύσιμων Αμοιβαίων Κεφαλαίων bitcoin έχουν αντιμετωπίσει την απόρριψη. Όμως η δυναμική είναι τέτοια που οι επενδυτικές εταιρείες δεν παύουν να καταθέτουν αιτήσεις για ETF. Αργά ή γρήγορα οι προτάσεις θα ενσωματώνουν προδιαγραφές τέτοιες που θα είναι δύσκολο για την SEC να τις απορρίψει.

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.