Η Ιαπωνική Ένωση Συναλλαγών Κρυπτονομισμάτων (JVCEA) έχει λάβει εντολή από τον Οργανισμό Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Ιαπωνίας (FSA) για να επιταχύνει τη διαδικασία εισαγωγής κρυπτονομισμάτων σε ιστότοπους συναλλαγών.

Η JVCEA, η οποία είναι υπεύθυνη για την έγκριση της λίστας των tokens στις πλατφόρμες συναλλαγών, πρόκειται να μειώσει το επίπεδο των απαιτήσεων για έργα κρυπτονομισμάτων. Σύμφωνα με τους νέους κανόνες, τα Ιαπωνικά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων θα μπορούν να καταχωρούν περισσότερα από δώδεκα τόκεν ταυτόχρονα. Αυτό θα επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία καταχώρισης.

Τώρα η διαδικασία επαλήθευσης ενός έργου κρυπτονομισμάτων διαρκεί έξι μήνες ή περισσότερο. Οι ανταλλαγές μελών JVCEA έχουν επανειλημμένα ενημερώσει την FSA ότι μια μακρά διαδικασία αναθεώρησης ισχύει ακόμη και για γνωστά έργα. Και αυτός ο παρατεταμένος έλεγχος επιβραδύνει σε μεγάλο βαθμό την ανάπτυξη της βιομηχανίας κρυπτογράφησης στην Ιαπωνία.

Μια πηγή που γνωρίζει το θέμα είπε ότι η FSA ανταποκρίθηκε στα αιτήματα της ένωσης και εξουσιοδότησε το αυτοδιοικητικό όργανο της βιομηχανίας να εξορθολογίσει τη διαδικασία έγκρισης κρυπτονομισμάτων για εισαγωγή.

Οι νέοι κανόνες έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν εύκολη και γρήγορη την τοποθέτηση δημοφιλών νομισμάτων σε ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων.

Το έγγραφο αναφέρει ότι τα τόκεν που διαπραγματεύονται στην Ιαπωνία για περισσότερο από έξι μήνες και είναι εισηγμένα σε τουλάχιστον τρία τοπικά ανταλλακτήρια θα συμμορφώνονται αυτόματα με τις απαιτήσεις του JVCEA.

 

 

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ανταλλακτηρίων Κρυπτονομισμάτων Ιαπωνίας, Satoshi Hasuo , διαβεβαίωσε ότι η Ένωση μελετά τώρα πώς να βελτιώσει τη διαδικασία έγκρισης για κρυπτονομίσματα που δεν διαπραγματεύονται στην Ιαπωνία:

"Η JCVEA εργάζεται για να βελτιώσει περαιτέρω την αποτίμηση του κρυπτονομίσματος."

Η Ένωση ανταλλακτηρίων της Ιαπωνίας σχεδιάζει να εισαγάγει νέους κανόνες για την τοποθέτηση token σε ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων έως το τέλος του 2022.

Οι δυσκολίες για την τοποθέτηση των διακριτικών αποτρέπουν τις εταιρείες κρυπτονομισμάτων από το να τοποθετήσουν μια επιχείρηση στην Ιαπωνική δικαιοδοσία.

Η αυστηρή φορολογική πολιτική αναγκάζει τις εταιρείες να εγκαταλείψουν τη χώρα, καθώς τα κέρδη των ιδιωτών επενδυτών στην Ιαπωνία φορολογούνται έως και 55%.

Ωστόσο, πρόσφατα το ανταλλακτήριο παραγώγων κρυπτονομισμάτων FTX ανακοίνωσε μια συμφωνία για την εξαγορά της Ιαπωνικής εταιρείας Liquid Group.

Τον Δεκέμβριο του 2021, ο Όμιλος SBI ξεκίνησε ένα ταμείο κρυπτονομισμάτων για ιδιώτες επενδυτές στην Ιαπωνία.

Πηγή: BitcoinCryptoHellas

 

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.