Σύμφωνα με τον Michael van de Poppe, το BTC παρουσιάζει πτωτική τάση, αλλά διατηρεί τη μακροπρόθεσμη ισχύ του.

 

Ο Michal van de Poppe, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της εταιρείας trading «Eight», εκτιμά ότι το BTC θα μπορούσε να φτάσει στο επίπεδο των $40.000 πριν βρεθεί αντιμέτωπο με έντονες διορθώσεις και σύμφωνα με την πρόβλεψη του η πρόσφατη πτώση θα είναι σύντομη.

«Η τρέχουσα διόρθωση της αγοράς είναι καλά νέα για όσους αναζητούν θέσεις εισόδου. Αλλά, δυστυχώς, είναι πιθανό να συνεχίσουμε πτωτικά για λίγο ακόμα. Μια εβδομάδα σταθεροποίησης πριν συνεχίσουμε.»

Σύμφωνα με την ανάλυση του van de Poppe, η τιμή του κρυπτονομίσματος περιορίστηκε σε έναν συρρικνούμενο σχηματισμό σφήνας, με τα $22.500 να λειτουργούν ως το κάτω μέρος της κρίσιμης ζώνης στήριξης.

Μακροπρόθεσμα προβλέπει νέα υψηλά που θα συνοδευτούν από μεγαλύτερη πτώση, η οποία είναι πιθανό να επαναφέρει το bitcoin στα 20.000 δολάρια.

Ο Poppe εκτιμά ότι το BTC θα συνεχίσει την άνοδό του προς τα $35.000 – $40.000 πριν σημειώσει ισχυρή μεταβολή και πτώση, ενδεχομένως και στα $25.000 – $30.000.

«Όσο πιο ψηλά ανεβαίνουμε, τόσο περισσότερο κεφάλαιο θα πρέπει να μετατοπιστεί σε $USDT και, στη συνέχεια, στο δεύτερο εξάμηνο του 2023, οι επενδυτές θα πρέπει να αγοράσουν στην πτώση».

Σκέψεις για την κίνηση της τιμής BTC

Σύμφωνα με την Material Indicators το bitcoin προκειμένου να αντιστρέψει τη μακροπρόθεσμη τάση εν μέσω ανησυχιών για τις κινήσεις των «φαλαινών» στα ανταλλακτήρια, χρειάζεται να βρει στήριξη στον κινητό μέσο όρο 200 εβδομάδων (MA) στα περίπου $25.100.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της Material Indicators στο Twitter, η τάση παραμένει στη bear market μέχρι τον σχηματισμό ολόκληρων κεριών στο διάγραμμα πάνω από τον κινητό μέσο όρο 200 εβδομάδων (200 WMA). Με την προσφορά πολύ πάνω από τα $24.000, το shorting από αυτό το επίπεδο θα έχει περίπου τον ίδιο βραχυπρόθεσμο κίνδυνο όσο και η αγορά αναφέρεται στην ανάρτηση.

Τις τελευταίες 24 ώρες το bitcoin υποχωρεί διακόπτωντας την ανοδική του τάση. Tο κρυπτονόμισμα καταγράφει μείωση στον όγκο συναλλαγών άνω του 2%, σύμφωνα με το CoinMarketCap.

 

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.