Ο βετεράνος των αγορών και "γκουρού" Peter Brandt, προβλέπει εκρηκτική άνοδο για το bitcoin, πριν το τέλος του έτους.

Η πρόβλεψή του έρχεται λοιπόν να προστεθεί στην σωρεία αντίστοιχων προβλέψεων το τελευταίο διάστημα. Ίσως έχετε βαρεθεί τα συνεχιζόμενα αντίστοιχα δημοσιεύματα, αλλά ίσως αξίζει τον κόπο να δούμε τι λέει και αυτός.

Σε συνέντευξή του λοιπόν στο Real Vision Finance  στις 26 Μαρτίου, είπε ότι το bitcoin θα μπορούσε να εκτοξευθεί περίπου στο 260% της τωρινής του αξίας που είναι περίπου 56.000 δολάρια ΗΠΑ. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τα τρέχοντα διαγράμματα λογαριθμικής κλίμακας μοιάζουν πολύ με τα αντίστοιχα του 2017, λίγο πριν την μεγάλη ανοδική κίνηση εκείνης της εποχής.

"Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε εκείνη την εποχή όπου υπήρξε μια παύση, όπου το 2017 το bitcoin ανεβοκατέβαινε για έναν δύο μήνες πριν να δούμε την τελική άνοδο και να σημειώσετε ότι το μεσαίο σημείο του bull market από το 2015 έως το 2017 ήταν περίπου στο μισό ή το 60% της συνολικής κίνησης. Αν αυτό επαληθευτεί, αυτό μας δείχνει και το επίπεδο των τιμών... Αυτό το ποσό των 200.000 δολαρίων είναι εκεί που θα το πήγαινε αυτή η αγορά εάν αυτή η ερμηνεία του γραφήματος είναι σωστή."

"Εάν κάποιος μου έλεγε ότι θα υπήρχε κατά τη διάρκεια της ζωής μια αγορά μου που όχι μόνο θα βιώσει μια παραβολική πρόοδο, αλλά θα βιώσει τέσσερις παραβολικές προόδους, όχι μόνο σε αριθμητική κλίμακα αλλά και σε λογαριθμική κλίμακα, θα στοιχημάτιζα τη ζωή μου εναντίον του. Αυτό είναι απίστευτο. Οι άνθρωποι παγιδεύονται στην καθημερινή κίνηση του bitcoin και δεν συνειδητοποιούν ότι βλέπουμε μια πρόοδο της αγοράς που έρχεται σε σύγκρουση με οτιδήποτε έχουμε δει μέχρι τώρα. Το να έχουμε τέσσερις προόδους παραβολικής μορφήςκατά τη διάρκεια μιας δεκαετούς περιόδου είναι απλώς κάτι πρωτόγνωρο. Θα προκαλούσα οποιονδήποτε να βρει ένα διάγραμμα τιμών οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου ή οποιουδήποτε εμπορεύματος που να έχει περάσει από κάτι τέτοιο.

Αυτό που παρακολουθούμε πρόκειται για ιστορία. Είναι η ιστορία της δημιουργίας, είναι κάτι για το οποίο θα γραφτούν βιβλία ιστορίας. Ως trader, μου είναι απίστευτο το ότι μπορώ να συμμετάσχω σε μια αγορά που διέρχεται μια τέτοια κατάσταση. Είναι θεαματικό, πρόκειται για μια εντυπωσιακή διαδρομή και όλοι όσοι συμμετέχουν στο bitcoin μπορούν να γνωρίζουν ότι συμμετέχουν πραγματικά στην ιστορία."

Ο Brandt αποκαλύπτει ότι το bitcoin τον έκανε νε αλλάξει ριζικά τον τρόπο που βλέπει την καθαρή του αξία. Λέει ότι δεν μετρά πλέον τον πλούτο του σε δολάρια, αλλά σε bitcoin!

"Η νοοτροπία μου στην πραγματικότητα έχει έχει αλλάξει. Πλέον θέλω κάποια στιγμή να κατέχω όλο τον πλούτο μου σε bitcoin. O στόχος μου ως έμπορος μέχρι τώρα, ήταν να συγκεντρώσω περισσότερα δολάρια ΗΠΑ. Τώρα βλέπω ότι είχα λάθος στόχο, γιατί ο στόχος μου τελικά ήταν να συσσωρεύσω το πιο αδύναμο περιουσιακό στοιχείο στον κόσμο, το πιο υποτιμημένο περιουσιακό στοιχείο στον κόσμο, και αυτό είναι το δολάρια των ΗΠΑ. Η νοοτροπία μου έχει αλλάξει πραγματικά τον τελευταίο χρόνο όσον αφορά τη μετάβαση από το bitcoin ως εμπόρευμα στο bitcoin ως μέτρο πλούτου."

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.