Ο Διευθύνων Σύμβουλος μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες εξόρυξης bitcoin της Κίνας, της BTC.TOP, λέει ότι η εταιρεία του χρησιμοποιεί αρκετά μοντέλα πρόβλεψης, ώστε να να εντοπίσει το πότε θα λήξει ο τρέχων ανοδικός κύκλος του bitcoin καθώς και και πόσο πολύ θα αυξηθεί η τιμή του.

Ο Jiang Zhuoer  λέει ότι το Bitcoin δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο ενδιαφέροντος που συγκέντρωσε κατά τη διάρκεια του ανοδικού κύκλου του 2017.

Σύμφωνα με το Google Trends, το bitcoin έφτασε στο υψηλότερο ποσοστό αναζήτησης τον Ιανουάριο αυτού του κύκλου και εξακολουθούσε να είναι περίπου 40% από την κορυφή της τάσης google του 2017.

Ο διευθύνων σύμβουλος του BTC.TOP  μιλώντας στο Wu Blockchain είπε ότι σύμφωνα με τις δύο προβλέψεις του ανοδικού κύκλου του BTC, το νόμισμα απέχει πολύ ακόμα από την κορυφή του.

Εκπρόσωπος του Zhuoer δήλωσε  στο CoinDesk ότι ο διευθύνων σύμβουλος πιστεύει ότι το bitcoin θα φτάσει τα 150,00 έως τα 300.000 δολάρια κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου.

Άλλες κινεζικές εταιρείες σχετικές με το blockchain έχουν προβλέψει ότι η διάρκεια του κύκλου αυτού μπορεί να ξεπεράσει αυτό το φθινόπωρο, εκτός εάν ένας μεγάλος αριθμός ιδρυμάτων ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξαν οι Meitu, Tesla και MicroStrategy και υιοθετήσουν δημόσια το bitcoin.

Αυτή την εβδομάδα, το bitcoin έκανε μια βουτιά, πυροδοτώντας την συζήτηση σχετικά με το αν βρίσκεται στην κορυφή. Η εταιρεία κρυπτο-ανάλυσης Santiment  κυκλοφόρησε μια έκθεση αυτή την εβδομάδα σχετικά με τη συνολική εικόνα της αγοράς του bitcoin.

Η εταιρεία σημειώνει ότι δεν υπάρχει ένδειξη πανικού μεταξύ των "φαλαινών" και των μικροκατόχων και ότι ο δείκτης BTC Weighted Social Sentiment  δείχνει ότι το η διάθεση του κοινού είναι παρόμοια με αυτήν κατά τη διάρκεια άλλων παρόμοιων στιγμών του bitcoin, υποδεικνύοντας ότι η τιμή πιθανότατα δεν θα μειωθεί πολύ ακόμα.

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.