Τις τελευταίες 24 ώρες, οι αρκούδες βγήκαν παγανιά στην αγορά καθώς υποχώρησε η τιμή του bitcoin, όπως και των περισσοτέρων άλλων κρυπτονομισμάτων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την εκκαθάριση ενός μεγάλου αριθμού θέσεων αγοράς στα μεγάλα ανταλλακτήρια.

Το Bitcoin έχασε περίπου 5.500 δολάρια σε λίγες σε ώρες, πέφτοντας κάτω από το όριο των 53 χιλιάδων δολαρίων.

Τα δεδομένα δείχνουν ότι υπάρχουν πάνω από 1,65 δισεκατομμύρια δολάρια σε ρευστοποιημένες θέσεις από τη στιγμή.

Όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα από το CryptoPotato, οι περισσότερες εκκαθαρίσεις προήλθαν από το bitcoin, αντιπροσωπεύοντας σχεδόν 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Συνολικά, οι μεγάλες (Long) εκκαθαρίσεις συγκέντρωσαν περίπου 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ τα σορτς - στα 165 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, το μεγαλύτερο μέρος των εκκαθαρίσεων (53,6%) συνέβη στην πλατφόρμα Futures της Binance, ακολουθούμενη από τα Bybit και Huobi.

Η μεγαλύτερη εντολή εκκαθάρισης έλαβε χώρα στο Huobi. Ήταν μια θέση bitcoin με ονομαστική αξία 10,2 εκατομμύρια δολάρια.

Σε κάθε περίπτωση, η τιμή του BTC είναι λίγο κάτω από τα 55K $, ενώ ο δείκτης κυριαρχίας του έχει μειωθεί στο 59,7%.

Τα κύρια κρυπτονομίσματα είναι επίσης στα κόκκινα, με εξαίρεση δύο.

Το Ripple διαπραγματεύεται με ημερήσια αύξηση 12%, ακολουθούμενη από το THETA με παρόμοια κέρδη. Το τελευταίο κατάφερε να εισέλθει στους πρώτους 10, ξεπερνώντας το LINK της Chainlink όσον αφορά τη συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς.

Πάντως... μην ανησυχείτε. HOLD!

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.