Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεγαθήριο της Wall Street Morgan Stanley θέλει να αποκτήσει ερείσματα στον κλάδο των κρυπτονομισμάτων αποκτώντας μερίδιο στο Bithumb.

Λίγες μέρες μετά την είδηση ​​ότι η Morgan Stanley θα επιτρέψει στους θεσμικούς πελάτες της να αγοράσουν bitcoin, η γιγαντιαία επενδυτική τράπεζα έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την αγορά μεριδίου στο μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων της Νότιας Κορέας - Bithumb.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ενημερωτικής ασιατικής ιστοσελίδας Naver News , η Morgan Stanley είναι η τελευταία μεγάλη επιχείρηση του παραδοσιακού χρηματοοικονομικού χώρου που εξετάζει μια αγορά στο Bithumb.

Η γιγαντιαία τράπεζα σχεδιάζει να αποκτήσει σημαντικό μερίδιο στο δημοφιλές χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων μέσω της Bident - μιας οντότητας που κατέχει το 10,3% της Bithumb Korea (η εταιρεία που λειτουργεί το ανταλλακτήριο).

Ανώνυμη πηγή που είναι εξοικειωμένη με το θέμα, ανέφερε ότι η Morgan Stanley σχεδιάζει να επενδύσει περίπου 300 έως 500 δισεκατομμύρια γουόν (μεταξύ 250 εκατομμυρίων έως 440 εκατομμυρίων δολαρίων).

Επιπλέον, η ανώνυμη πηγή είπε ότι η πολυεθνική τράπεζα θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες της Bident επειδή η τελευταία έχει το δικαίωμα να "διαπραγματευτεί μια προτιμώμενη πώληση για την απόκτηση της Bithumb Holdings".

Προηγουμένως, είχε αναφερθεί ότι ο γίγαντας τυχερών παιχνιδιών Nexon ψάχνει επίσης να αγοράσει ένα μερίδιο. Ωστόσο, η έκθεση της Naver News ισχυρίστηκε ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Bithumb και Nexon κατέρρευσαν.

Αυτή φαίνεται να είναι μια μεγάλη εβδομάδα για τη σύνδεση μεταξύ της Morgan Stanley και της βιομηχανίας των κρυπτονομισμάτων. Λίγες μέρες νωρίτερα, ένα εσωτερικό σημείωμα που έστειλε η τράπεζα στους επενδυτές της, αποκάλυψε ότι το ίδρυμα σχεδιάζει να επιτρέψει στους πελάτες του να αγοράσουν bitcoin μέσω τριών επενδυτικών κεφαλαίων από τον επόμενο μήνα.

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.