Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MicroStrategy και υποστηρικτής του bitcoin Michael Saylor επιμένει ότι η αγορά bitcoin είναι η μοναδική του προτεραιότητα.

Σε μια νέα του χειμαρώδη συνέντευξη στο Family Office με τον Angelo Robles, την οποία παραθέτουμε στο τέλος του κειμένου, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας επιχειρηματικής ευφυΐας λέει ότι πιστεύει ότι η καλύτερη χρήση του χρόνου και των χρημάτων είναι η αγορά BTC.

"Επομένως, ο μοναδικός πιο διακριτικός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε χρήματα ή χρόνο είναι να επενδύσετε σε bitcoin, επειδή σας τυχαίνει μια φορά στην ζωή σας ένας τέτοιου είδους μετασχηματισμός, μία φορά στα 50 χρόνια, όπου όλα αυτά τα 200 τρισεκατομμύρια δολάρια που βρίσκονται σε αναλογικά νομίσματα fiat κρυπτογραφούνται και μετατρέπonται σε ψηφιακά στοιχεία, κάτι που σύμφωνα με τους νόμους της θερμοδυναμικής είναι υγιές… Ο χρόνος είναι χρήμα. Μετατρέψτε τα χρήματά σας σε bitcoin…

Κάθε φορά που ξοδεύετε αναλύοντας τις κινήσεις σας, είναι σαν να πηγαίνετε στη Βενεζουέλα και να εξετάζετε κάθε εταιρεία, κάθε κομμάτι ακίνητης περιουσίας, κάθε δείκτη ομολόγων στη Βενεζουέλα για να καταλήξετε που πρέπει να επενδύσετε και η απάντηση είναι ότι αυτό είναι χάσιμο χρόνου. Όλα όσα κάνετε, αν αναλύετε τα πάντα που συμβαίνουν, σε διάστημα ενός λεπτού, μιας ημέρας, μιας εβδομάδας, ενός μήνα. Αυτό είναι χάσιμο χρόνου.

Όταν όλα τελειώνουν, η μόνη χρήση του χρόνου είναι η κατάληξη στο ερώτημα "Πώς μπορώ να αγοράσω περισσότερα bitcoin;" Πάρτε όλα τα χρήματά σας. Αγοράστε bitcoin. Στη συνέχεια, αφιερώστε όλο το χρόνο σας για μάθετε πώς να δανείζεστε χρήματα για να αγοράσετε περισσότερα bitcoin και, στη συνέχεια, αφιερώστε όλο το χρόνο σας και μάθετε τι μπορείτε να πουλήσετε για να αγοράσετε bitcoin."

Ο Saylor εξηγεί επίσης τις βασικές διαφορές μεταξύ μιας μετοχής και του bitcoin για να τονίσει τη θέση του ότι το bitcoin θα αξίζει εκατοντάδες τρισεκατομμύρια δολάρια στο μέλλον.

"Το Bitcoin δεν είναι μετοχή. Το bitcoin είναι τράπεζα. Η τιμή ενός BTC δεν είναι η τιμή μετοχής της εταιρείας bitcoin. Η τιμή ενός BTC αντιπροσωπεύει όλα τα χρήματα που έχουν κατατεθεί στην τράπεζα του bitcoin διαιρούμενη σε 21 εκατομμύρια προσαρμοσμένα για τον πληθωρισμό… Όταν το κοιτάς έτσι, βλέπεις ότι, στο εγγύς μέλλον, θα έχεις αστάθεια, μέρα με την ημέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα. Αλλά μακροπρόθεσμα, το πραγματικό ερώτημα είναι, "Πόσα χρήματα θα κατατεθούν σε αυτήν την τράπεζα στον κυβερνοχώρο;" Το επόμενο λογικό βήμα είναι να κατατεθούν και τα 10 τρισεκατομμύρια δολάρια που είναι τοποθετημένα σε χρυσό και στη συνέχεια οι άνθρωποι να αρχίσουν να μετατρέπουν τα ομολόγα αρνητικής απόδοσης και τα παράγωγά τους. Έτσι, καθώς αυτά τα χρήματα θα ρέουν, η τιμή θα ανεβαίνει".

Δείτε τον και ακούστε τον:

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.