Ο Ben Armstrong, διάσημος αναλυτής και trader κρυπτονομισμάτων αποκαλύπτει την ημερομηνία που πιστεύει ότι ο θα κλείσει παρών κύκλος ανόδου του bitcoin.

Ο Armstrong, γνωστός στon χώρο ως BitBoy Crypto, λέει στους 635.000 ακολούθους του ότι, ενώ o κύκλος ανόδου του bitcoin δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, οι κάτοχοι BTC θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τον τερματισμό του, γιατί όταν συμβεί αυτό, η πτώση θα είναι συντριπτική.

"Συνέβη σε αμέτρητους ανθρώπους το 2018… Έβλεπα το χαρτοφυλάκιό μου να μεγαλώνει και να καταστρέφεται τελείως. Γιατί; Επειδή δεν κατάλαβα την ψυχολογία της αγοράς εκείνη την εποχή. Δεν κατάλαβα ότι όταν βρισκόμαστε στο πιο ενθουσιώδες σημείο, τότε είναι που έρχεται η συντριβή. Εκείνη τη στιγμή όπου δεν θέλετε να πουλήσετε 'με την καμία', τότε η έξυπνη κίνηση είναι να βγείτε έξω."

Ενώ ο αναλυτής υψηλού προφίλ παραδέχεται ότι είναι αδύνατο να γνωρίζουμε ακριβώς πότε το bitcoin θα ξεπεράσει τον παρόντα κύκλο, εντούτοις αποκαλύπτει ότι πιστεύει ότι αυτό θα συμβεί σε μια συγκεκριμένη περίοδο δύο εβδομάδων.

"Το πλέον παραβολικό ράλι στον κύκλο του κρυπτονομίσματος έρχεται στο τέλος του τελευταίου μήνα. Αλλά εδώ είναι η ουσία - ξέρω πότε θα συμβεί.
Ξέρω ακριβώς πότε θα τελειώσει ο κύκλος ανόδου του bitcoin και, ναι, δεν θα μπορούσα να το πω ακριβώς την ημέρα, πρέπει να γνωρίζουμε την ημερομηνία που θα έπρεπε να τελειώσει. Μπορεί να τελειώσει μια ή δύο εβδομάδες πριν ή μετά, αλλά μια περίοδος δύο εβδομάδων κοντά στα τέλη Σεπτεμβρίου είναι ακριβώς η εποχή που θα πρέπει να δείτε την πόρτα εξόδου."

Ο Armstrong λέει ότι την πρόβλεψή του  συμπληρώνεται από το "The Golden Bull Cycle Ratio", το οποίο είναι ένα γράφημα που δημιουργήθηκε από την TradingShot, μια ομάδα που εξάγει δεδομένα στο TradingView.

Το γράφημα βασίζεται στους ανοδικούς κύκλους του bitcoin κατά το παρελθόν, για να προβλέψει πόσο καιρό θα διαρκέσουν οι μελλοντικοί κύκλοι ανόδου.

"Όπως μπορείτε να δείτε, στους δύο προηγούμενους κύκλους υπήρχε ακριβώς μια αναλογία 51-49% στα εβδομαδιαία κεριά (candles) μεταξύ των δύο διακριτών τμημάτων της ανόδου.
Το 51% της ανόδου διαρκεί από το κατώτατο της αγοράς έως υποδιπλασιασμό του bitcoin (halving) που συμβαίνει κάθε 210.000 μπλοκ που παράγονται. Στη συνέχεια, το 49% του ανοδικού κύκλου διαρκεί από την ημερομηνία του υποδιπλασιασμού μέχρι την κορυφή.
Όταν υπολογίσετε αυτές τις ημερομηνίες, είναι 504 ημέρες από την 11η Μαΐου, την ημέρα του υποδιπλασιασμού του 2020… Αυτό σας δίνει την ημερομηνία 28 Σεπτεμβρίου."

Ενώ δεν υπάρχει φυσικά καμία εγγύηση ότι η ιστορία θα επαναληφθεί, ο Armstrong επισημαίνει ότι αυτός ο κύκλος μοιάζει τρομακτικά παρόμοιος με αυτόν του 2017, πράγμα που σημαίνει ότι το πραγματικό παραβολικό ράλι του bitcoin δεν έχει ακόμη ξεκινήσει.

"Αλλά όταν επικαλύψετε τον τρέχοντα κύκλο στον προηγούμενο, ταιριάζουμε σχεδόν κάθε τι…
Δεν έχουμε ακόμα παραβολικό σχήμα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι θα συμβεί κάτι διαφορετικό από το κανονικό."

Ενδιαφέρουσα άποψη. Ας την βάλουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, αλλά μην ξεχνάμε ότι οι κύριοι υπεύθυνοι για την προστασία μας είμαστε εμείς οι ίδιοι. Οπότε ...κρατήστε και ένα μικρό καλαθάκι. Καλές οι απόψεις των άλλων αλλά μην ξεχνάμε: Κάθε αρνάκι κρέμεται από το δικό του ποδαράκι στο τσιγκέλι του χασάπη...

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.