Σήμερα 12 Μαρτίου, η Microstrategy ανακοίνωσε ότι η εταιρεία αγόρασε επιπλέον 262 bitcoin έναντι 15 εκατομμυρίων δολαρίων σε μετρητά. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Michael Saylor έκανε αυτή την ανακοίνωση κατά τις πρωινές ώρες την Παρασκευή (ET) στους 623.000 ακολούθους του στο Twitter.

Πριν από επτά ημέρες, στις 5 Μαρτίου, γράφαμε ότι η Microstrategy τοποθέτησε 10 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά για να αγοράσει 205 bitcoin (BTC). Σήμερα 12 Μαρτίου, η Microstrategy ανακοίνωσε μια άλλη αγορά bitcoin αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων σε ένα έντυπο Form 8-K προς την Securities and Exchange Commission (SEC). Η κατάθεση στην SEC της 12ης Μαρτίου εξηγεί την κίνηση της εταιρείας να προβεί σε αυτή την αγορά των 262 bitcoin.

Εν τω μεταξύ, ο CEO της Microstrategy Michael Saylor αποκάλυψαν την αγορά και μέσω Twitter την Παρασκευή το πρωί. 'Οπως και στα προηγούμενα tweets του, ο Saylor εξήγησε πόσα αγόρασε η Microstrategy, την τιμή που πλήρωσε, τον αριθμό των bitcoin που κατέχει η εταιρεία και τη μέση τιμή που κατέβαλε η εταιρεία ανά νόμισμα.

Παρά την συγκεκριμένη ανακοίνωση, το bitcoin (BTC) υποχώρησε κατά τη διάρκεια των συναλλαγών του πρωινού της Παρασκευής στο χαμηλό των 55.011 $ ανά μονάδα στις 8:25 π.μ. σημείωνε απώλειες άνω του 2,7%. Αυτό έγινε αφού το BTC άγγιξε το μηνιαίο υψηλό στα 58.156 $ ανά νόμισμα πλησιάζοντας το υψηλό όλων των εποχών του κρυπτονομίσματος (ATH) στα 58.350 $ ανά κέρμα.

Παρόλο που η τιμή είναι χαμηλότερη από αυτήν που πλήρωσε η Microstrategy αυτήν την εβδομάδα (57.146 $ ανά BTC), η στρατηγική μέσου όρου κόστους δολαρίου της εταιρείας έχει αποδώσει μέχρι στιγμής. Το αποθεματικό +91k BTC της εταιρείας αξίζει πάνω από 5,1 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά το μέσο κόστος BTC στα 24.214 $ δείχνει ότι αγοράστηκαν όλα για 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Επιπλέον, ο ισολογισμός της εταιρείας επιχειρηματικής ευφυΐας (BI) με 91.326 bitcoin απέχει μόνο 8.674 BTC από το να φτάσει στα 100.000 BTC.

 

 

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.