Η Foundry Digital, θυγατρική του Digital Currency Group, ανακοίνωσε σήμερα ότι αναζητά θεσμικές επιχειρήσεις που θέλουν να διευρύνουν τις δραστηριότητές τους προς την εξόρυξη bitcoin, ώστε να συμμετάσχουν στο Foundry USA Pool.

Η ανακοίνωση ήρθε παράλληλα με μια δήλωση ότι η Blockcap Inc, μια εταιρεία εξόρυξης bitcoin, προσχώρησε στην πισίνα εξόρυξης (mining pool) με περίπου 10.000 συσκευές εξόρυξης τελευταίας γενιάς, συνεισφέροντας περισσότερες από το 0,91 υπολογιστικής ισχύος (hash power).

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών από την ομάδα εξόρυξης bitcoin του Foundry για να προσελκύσει θεσμικούς πελάτες.

«Το Foundry USA Pool επικεντρώνεται σε θεσμικές επιχειρήσεις εξόρυξης και συνεργάζεται άψογα με τον πάροχο κρυπτονομισμάτων που ανήκει στην DCG Genesis Trading για να παρέχει στους χρήστες διάφορες υπηρεσίες διαχείρισης αποθεματικών, όπως προστασία υψηλής ασφάλειας, δανεισμός με εξασφάλιση bitcoin, κέρδη απόδοσης σε συμμετοχές BTC, παράγωγα προϊόντα και απρόσκοπτη εκκαθάριση»

Το άνοιγμα του Foundry σε αυτούς τους πελάτες προσφέρει έναν νέο δρόμο για 'θεσμικές' επενδύσεις αμερικάνικων εταιρειών στην εξόρυξη bitcoin.

Από τη δημιουργία του το 2020, η Blockcap έχει γίνει μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις εξόρυξης bitcoin στη Βόρεια Αμερική και η προσθήκη του στο Foundry USA Pool ενισχύει την ικανότητα του συγκροτήματος να ανταγωνιστεί μια βιομηχανία που κυριαρχείται μέχρι τώρα από την Κίνα.

«Η εξόρυξη σε μια πισίνα που έχει κατασκευαστεί και βασιστεί πλήρως στις ΗΠΑ και προσφέρει πληρωμές σε θεσμικούς ανθρακωρύχους, ισοδύναμες με τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο, ήταν μια προφανής επιλογή στην αποστολή μας να κάνουμε τη Βόρεια Αμερική έναν παγκόσμιο κόμβο για την εξόρυξη ψηφιακών στοιχείων», δήλωσε ο Darin Feinstein, εκτελεστικός πρόεδρος της Blockcap, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Το αυξανόμενο ενδιαφέρον για την εξόρυξη bitcoin στις Ηνωμένες Πολιτείες συνδυάστηκε με τη συνεχιζόμενο κύμα επενδύσεων στον κρυπτο-χώρο. Η συσσώρευση πελατείας θα μπορούσε να συμβάλει σε ακόμα πιο έντονη επιθυμία εταιριών για ένταξη σε αυτόν τον τομέα, και αυτήν την ορμή είναι που ελπίζει αναμφίβολα να εκμεταλλευτεί η Foundry Digital ανταγωνιζόμενη τις φάρμες εξόρυξης με έδρα την Κίνα.

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.