Σήμερα, Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, η Microstrategy ανακοίνωσε την απόκτηση επιπλέον bitcoin αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Michael Saylor, αποκάλυψε την τελευταία αγορά στο Twitter αποκαλύπτοντας τον σύνδεσμο της κατάθεσης της φόρμας 8-K στην Επιτροπή Κεφαλαιαγορά [Form 8-K (SEC)] που καταχωρήθηκε στις 5 Μαρτίου 2021. 

«Η Microstrategy αγόρασε επιπλέον ~ 205 bitcoin για περίπου 10,0 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά», έγραψε ο Saylor. «Με μια μέση τιμή ~ 48.888 $ ανά bitcoin», απευθυνόμενος στους 598.000 ακολούθους του στο Twitter.

Ο Saylor πρόσθεσε:

Από τις 3/5/2021, έχουμε συγκεντρώσει ~ 91.064 bitcoin που αποκτήθηκαν για περίπου 2.196 δισεκατομμύρια δολάρια με μέση τιμή ~ 24.119 $ ανά bitcoin.

Η Microstrategy διαθέτει επί του παρόντος το 0,4336% του ανώτατου ορίου των 21 εκατομμυρίων bitcoin και η εταιρεία πλησιάζει στο ορόσημο κατοχής των 100k BTC. Είναι η τέταρτη μεγαλύτερη οντότητα που αναφέρεται στην διαδικτυακή πύλη bitcointreasuries.org πίσω από τις Grayscale, Mt Gox και Block.one αντίστοιχα. Μετά την τελευταία αγορά τηςMicrostrategy, ορισμένοι έκαναν αστεία σχόλια του στυλ: η Saylor και η Microstrategy εθίστηκαν στην αγορά BTC ή πρώτα ξεκινάς να στοιβάζεις satohi, μετά ένα ολόκληρο bitcoin και δεν μπορείς να σταματήσεις.

To bitcoinsgreece.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστοτόπου. Με την πλοήγησή σας στο site συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.